Metsatöll läheb Lõuna-Eestisse karaoket laulma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatöll
Metsatöll Foto: Jelena Rudi

Täna hommikul seadsid mehed ansamblitest Metsatöll ja Kurjam oma suuna Lõuna-Eestisse, et veeta kaks õhtut pubides  koos külarahvaga karaoket lauldes. Muuhulgas antakse täna kontsert Räpina Rahvamajas ja homme Tõrva kultuurimajas.

Metsatölli trummari Marko Atso sõnul meeldib bändile pärast kontserte kohalikes pubides karaoket laulmas käia. «See nädalavahetus ei möödu kindlasti teistmoodi. Meie puhul on võib-olla huvitav ainult see, et me teeme kõikidele lugudele oma sõnad ja ei laula täpselt tabloolt tulevat teksti,» naeris mees.

Maailmas suuri lavasid vallutanud bänd otsustas kultuuri ka Eestimaa kaugematesse nurkadesse viia ning teha seda täitsa omal kulul. «Kuna nendes kohtades väga palju ilmselt selliseid kontserte ei toimu, siis otsustasime oma toetajate abiga kogu paketi koju kätte viia. Juba kontsertvõimendus on selline, millega saaks vabalt ka õues esineda,» rääkis Atso ja lisas, et kindlasti tasub huvilistel juba varakult kohale tulle, sest kontsert on vanusepiiranguta ning uksed avatakse juba kell 20.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles