Meenuta: legendaarsed näod, kes on telest kinga saanud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Taimla aasta 2011: mida toob tulevik?
Peep Taimla aasta 2011: mida toob tulevik? Foto: «Reporter» / Kanal 2

Nädala alguses lahvatas uudis, et TV3 leerist on lahkunud legendaarne saatejuht Ain Allas. Kuigi lahkumise põhjuseks oli avalikult tema telehooaja lõppemine, on varemgi telest tuntud näod lahkunud ja skandaaliga või ilma. 

1. Peep Taimla 

Rahvusringhääling lõpetas 2009. aastal ilmateadvustajana töötanud Peep Taimlaga töösuhte nn päevitus-skandaali tõttu. Hispaania puhkuselt päevitusega naasnud Taimlat ootas tele-ekraanile naasedes halb üllatus - nimelt kõikidele tema uus jume ei meeldinud.  Kuigi Taimla lõpetas töösuhte ERR-iga, naases ta teleekraanile ilma lugema "Reporteris". 

2. Kirsti Timmer

Kirsti Timmer avalikustas, et lahkub heategevusliku saate "Kodutunne" juhtimisest omal soovil, sest soovib perega rohkem koos olla. Tegelikkuses loopisid saate produtsent ja saatejuht Timmer teineteise vastu piksenooli, süüdistades teineteist. 

3. Mart Sander

Kolm hooaega menusaadet "Su nägu kõlab tuttavalt" juhtinud ja ise oma teksti kirjutanud Mart Sander lasti neljandaks hooajaks lahti, sest tema naljad hakkasid tegijatele närvidele käima, kirjutas Eesti Ekspress. Kui Mart Sander on muidu väga hinnatud konferansjee ja õhtujuht, siis tema näosaates kostunud huumor ilmselt kõigile peale ei läinud. Nurinat oli kosta ka televaatajate seast, kes leidsid, et mõningad naljad olid liiga kohatud. Kui muidu on saade ette salvestatud ja monteeritud, siis finaalis, mis läheb eetrisse otse, ei saa ka midagi enam kärpida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles