Selle nädalavahetuse kõige säravamal peol saavad kõik osa särahullusest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubis 9/11 toimub glitteri pidu
Ööklubis 9/11 toimub glitteri pidu Foto: Ööklubi 9/11

Käes on jälle reede. Kas otsid tavapärasest erilisemat peoelamust? Täna, 30. juunil ööklubis 9/11 toimuv pidu eksklusiivsest sarjast «INSIDE JOB» on ainulaadne sündmus, sest tööl on ainult klubi omanikud ise – sisetööl – baaris, piletikassas, garderoobis jne. Ka DJ-puldis on oma inimesed. Ja mis kõige lahedam, klubi särahaldjad teevad kuni kella kolmeni öösel kõikidele külalistele klubi poolt tasuta vinge UV säramaalingu.

«See pidu on täielik glitter'i-hullus! Saad sellest kõige paremini osa, kui lased ka end sädelusega üle kullata. Nii päästame valla kõige säravama osa enda seest, sest ka armastus on sisetöö, tants on sisetöö, muusika on sisetöö,»  kirjeldavad eesootavat pidu klubi omanikud ise, kelle sõnul oli eelmine «sisetöö» väga lõbus.

Ööklubis 9/11 toimub glitter'i-pidu
Ööklubis 9/11 toimub glitter'i-pidu Foto: Ööklubi 9/11

«Inimesed lasevad end vabamaks, kui neil on näomaaling – ja kui maaling on tervel klubitäiel rahval, siis tekitab see väga sooja ja lustaka ühtekuuluvustunde!» lisati.

House ja tech-muusikat mängivad Manuel Mauer, EQ, Type-O, Taavi Tiirmaa, Jo-L, Hando Tõnumaa ja Mihkel Pruus. Kes aga kohale ei saa tulla, saab peole kaasa elada otseülekande abil, mida vahendab MULL Digital äpp.

Pidu Facebookis: facebook.com/events/792635947566673/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles