Eesistumise suurkontsert meelitas kohale suure rahvamassi: leia end pildilt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, neljapäeva, 29. juuni õhtul toimus Tallinnas Vabaduse väljakul Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise algust tähistav tasuta kontsertpidu, kus esinevad tuntud Eesti artistid Kukerpillidest Vaiko Eplikuni. Põnevate puitinstallatsioonidega kujundatud väljakul avati ka kohvikute ja tänavatoidu ala ning Laste Vabariigi mänguala. Linnarahvast tervitasid Euroopa Ülemkogu eesistuja Donald Tusk, Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker ja Eesti Vabariigi peaminister Jüri Ratas.  

Kontserdil esinesid Eesti Raadio Laste Laulustuudio, Estonian Cello Ensemble, Estonian Voices, Frankie Animal, Genka, Kadri Voorand, Kukerpillid, Mari Jürjens, Miljardid, NOËP, Vaiko Eplik, Winny Puhh ja ühendkoor Veronika Portsmuthi juhatusel ning tantsijad eesotsas koreograaf Arolin Raudvaga. Artistide etteasted ühendas katkematuks tervikuks helilooja ja DJ Sander Mölder. 

Linnarahvast tervitasid Euroopa Ülemkogu eesistuja Donald Tusk, Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker ja Eesti Vabariigi peaminister Jüri Ratas.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles