Neiud, võtke eeskuju! Paljas Porgand käib trennis, iga päev!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljas Porgand
Paljas Porgand Foto: Instagram

Staarblogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre peab juba aastaid toimtumispäevikut ja käib trennis iga päev!

Merilin Taimre / Paljas Porgand / Instagram
Merilin Taimre / Paljas Porgand / Instagram Foto: Paljas Porgand

24-aastane kaunitar on inimestele tuttav läbi blogi Paljas Porgand. «Elanud pikemat aega Austraalias, leidsin enda jaoks tervisliku eluviisi pärast aastate pikkust toitumishäirete käes kannatamist. Isegi kui ma armastan Eestit kogu südamest, siis oli Austraaliasse rännak mu elu üks parimaid otsuseid. Õppisin seal ennast armastama, oma «vigu» aktsepteerima ning hindama kui tähtis on hoida tervist ja läbi selle inimesena õide puhkeda. Pean oma blogi hoolimata võõramaalaste soovidest eesti keeles, sest meie pisikesel Maarjamaal ei ole teist sellesugust ning tahan, et mu teadmised jõuaksid kõigi eestlasteni nende oma emakeeles,» kirjutab Merlin enda blogis. 

Paljas Porgand elustiiliblogi, kus Merlin jagab ilu-, toitumis- ja treeningnippe, rohkelt kasulikku informatsiooni tervisliku eluviisi kohta ning retsepte.

«Meie keha ja tervis on meie suurim väärtus,» ütleb Paljas Porgand. «Ilma selleta me ju ei hingaks, liiguks, armastaks… ilma selleta me ei elaks! Seega hoia enda keha, et see oleks alati valmis sind vastu teenima!» kirjutab Merilin.

Ajakirjas Tervis Pluss avaldab naine, et trennis käib ta iga päev ja peamiselt jõusaalis, sest rühmatreeningute aeg on tema jaoks möödas.
«Käin iga päev trennis, kinnitab Merilin.» 
Oma treeningutest on Paljas Porgand ka jaganud pilte Instagramis, kuhu ta jõuab sageli oma elukaaslase Uku Suvistega.

Uku Suviste ja Merilin «Paljas Porgand» Taimre
Uku Suviste ja Merilin «Paljas Porgand» Taimre Foto: Instagram
Merilin Taimre ja Uku Suviste
Merilin Taimre ja Uku Suviste Foto: Instagram



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles