Getter Jaani räägib südamelt ära!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Instagram

Getter Jaani avaldas eile teate, et on alustanud koostööd plaadifirmaga Universal Music Baltics. 24-aastane lauljanna jagab armsat sõnumit, milles tänab enda kuulajaid ja fänne:

Mu kallid! 

Teed on viinud mind kokku Universal Music Balticks tiimiga! 
Ma olen tõeliselt tänulik selle võimaluse eest! Tunnen oma südames, et see on millegi uue ja ilusa algus! See on midagi, mida olen juba ammu sisimas soovinud. 
Unistada tuleb ja unistada tuleb suurelt! Isegi kui vahel tunned, et mõndade jaoks on sinu unistused liiga pöörased, ära kindlasti mata neid maha, vaid saa hoopis rohkem jõudu juurde ja näita, et sinu unistused pole võimatud! Uskuge endasse! Teile mu kallid fännid, tahan ma öelda veelkord suur aitäh! Suur aitäh, et mul olemas olete! Te mängite minu elus väga suurt rolli ja ma olen selleüle tänulik! Te annate alati mulle palju jõudu ja head energiat!Aitäh iga ilusa hetke eest, mis te mulle enda siirate emotsioonidega kinkinud olete! Armastan teid!

Mu kallid! Teed on viinud mind kokku Universal Music Balticks tiimiga! Ma olen tõeliselt tänulik selle võimaluse eest! Tunnen oma südames, et see on millegi uue ja ilusa algus! See on midagi, mida olen juba ammu sisimas soovinud. Unistada tuleb ja unistada tuleb suurelt! Isegi kui vahel tunned, et mõndade jaoks on sinu unistused liiga pöörased, ära kindlasti mata neid maha, vaid saa hoopis rohkem jõudu juurde ja näita, et sinu unistused pole võimatud! Uskuge endasse! Teile mu kallid fännid, tahan ma öelda veelkord suur aitäh! Suur aitäh, et mul olemas olete! Te mängite minu elus väga suurt rolli ja ma olen selleüle tänulik! Te annate alati mulle palju jõudu ja head energiat! Ma ei jõua juba ära oodata, et saaksin teiega jagada enda uut singlit, mis on teie kõigi ees juba sel reedel, 30.juunil! Aitäh iga ilusa hetke eest, mis te mulle enda siirate emotsioonidega kinkinud olete! Armastan teid! #somethinggood #getter #newsingle #30june #comingsoon #universal #universalmusic #universalmusicbaltics

A post shared by G E T T E R (@gettermusic) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles