Suvesangari tõsisem pool: Kristjan Rabi mängib metal-bändis, mis avab Hard Rock Laagri!

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
bänd Psychiatric Ward
bänd Psychiatric Ward Foto: Maris Savik

Juba ülehomme saab alguse järjekorras 16. Hard Rock Laager, mille avamise au on sedapuhku kodumaistel tegijatel bändist Psychiatric Ward. 

 

Tänaseks üle kümne aasta tegutsenud Psychiatric Ward on tuntud eelkõige oma jõuliste riffide, torkavalt terava sõnumi ja positiivse lavaenergia poolest. «Hard Rock Laagri avamine on meie jaoks suur au. Vastutame ju selle emotsiooni eest, mille külastajad esimesena saavad,» räägib bändi solist Kristjan Rabi, kes kinnitab, et tegelikult antakse endast laval eranditult alati kõik, mis vähegi anda on!

Psychiatric Ward astub sel suvel lavale kokku kolmel korral ja seda kõigest ühe nädala jooksul. Kohe Hard Rock Laagrile järgneval esmaspäeval astuvad mehed koos Kanadast pärit Three Days Grace'iga üles Pirita kloostri varemetes ja tihe nädal saab lõpu festivalil Amme Rock. 

Bändi graafik on selliseks kujunenud seetõttu, et uut materjali on juba omajagu kogunenud ning esinemistelt kogutud energiaga on hea suvestuudiosse ära kolida ja selle materjali kallal agaralt tööle asuda. 

Möödunud aastal avaldas Psychiatric Ward kogumikalbumi «After X», mis on täispikkuses saadaval ka Spotifys. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles