Mehed! Kosmosehaldjas Ingrid Peek on vaba ja vallaline! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Peek.
Ingrid Peek. Foto: Eesti Rahvusringhääling

Peagi Vikerraadio peatoimetaja ametisse asuv Ingrid Peek teab, et õnnetunne peaks tulema enda seest ja seda vastutust kellelegi teisele delegeerida ei saa.

Legendaarse raadiosaate «Hallo Kosmos» saatejuht ja samanimelise raamatu autor Ingrid Peek räägib värskes nädalalehes Naisteleht, et elama ja hingama paneb ta end ise, seda vastutust kellelegi teisele delegeerida ei anna. Ingrid peab end n-ö vana kooli naiseks. «Vana kooli naisena meeldivad mulle tõelised džentelmenid,» tunnistab 39-aastane naine. Kuigi esoteerikahuviline ja end multitahukaks nimetav Ingrid hindab eraelus privaatsust, avaldab ta ajakirja kaante vahel, et praegu on ta vaba ja vallaline!

Ingrid asub tööle uude ametisse Vikerraadio peatoimetajana 7. augustil.
«Hallo Kosmos» maandub aga Raadio 2 ja ERRi arhiivis, kus on üle 300 saate, mida saab järelkuulata. Vaimutoitu lubab Peek pakkuda ka Vikerraadios, kuid müstilised teemad jäävad siiski Raadio 2 arhiivi.  Uue ameti eel on Peek põnevil, väga rõõmus ja vaimustunud. «Vikerraadio on äge, eriline, suur, kõikjale ulatuv, põlvkondi ühendav rahvaraadio, kus on midagi kõigile. See on hea võimalus rohkem ühendada meie rahvast ja tekitada teadlikkust erinevates eluaspektides,» rääkis Peek, miks ta Vikerraadio peatoimetajaks kandideeris.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles