Osta ära! Maris Kõrvits müüb autot võileivahinnaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
8. jaanuaril toimus Von Krahlis R2 Aastahiti auhinnagala. Maris Uusna
8. jaanuaril toimus Von Krahlis R2 Aastahiti auhinnagala. Maris Uusna Foto: Erlend Štaub

Räppari Genka kaunis abikaasa ja tuntud raadiohääl Maris Kõrvits on müüki pannud Itaalia kultusauto Fiat 500 Lounge´i. Tegemist on «kuulsa» autoga, millega isegi räpipunti Toe Tagi kunagi sõidutatud! Maris jagab humoorikat kuulutust sotsiaalmeedias:

«Olen ootamatult saanud kolme lapse emaks ja müün raske südamega oma armsa, tillukese itaallase. Mitte, et me ei mahuks!? Mahume, kuid sügisest lisandub veel üks koolikott ja turvahäll muutub turvatooliks. Neid pole kuskile panna. Mitte, et ei saaks!? Saab. Aga aeg on nüüd täiskohaga Henry autosse kolida ja autole uus peremees leida. Selline, kel aega tagumikku istmesse lükata. Olen veendunud, et ei vaja autot ja mis ma teda ikka aknast vaatan. Ahjaa, autoga on kolitud. Mahutab. Tervet Toe Tagi sõidutanud. Mahutas. Eestile terve perega tiiru peale teinud. Mahutas. Supertore kingitus esimeseks autoks. Koolilõpetajale. Teiseks autoks. Ilusate hinnete eest õele. Emale poes käimiseks.

Fiat 500 Lounge

2008a mai

Automaatkäigukast

Läbisõit 83 600!

Just saabus ihuarsti juurest. Vaktsineeritud.

Ilusaid pilte pole veel teinud.

Tegelen.

Või noh-tule vaata ise.

Kui aega saan, lähen pesulasse ka.

PS! Väga hea hind!

4800 EUROT

Küsi lisainfot vms sônumites».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles