Teaser: Rummu karjääris algab kauaoodatud muusikafestival Into the Valley

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haidl & Lindstrøm / Into The Valley ühed esimesed esinejad
Haidl & Lindstrøm / Into The Valley ühed esimesed esinejad Foto: Instagram

29. juunist kuni 1. juulini toimub endise vangla territooriumil, meie oma Miami-beach'i rannaliiva ja läbipaistva veega Rummu karjääris rootslaste korraldatav elektroonilise muusika festival Into the Valley.

Festivalil astuvad üles tõelised techno-skeene raskekaallased nagu Marcel Dettmann ja The Black Madonna, legendaarse Belgia plaadifirma R & S üks asutajatest Renaat Vandepapeliere ning nende nimede kõrval ka kohalikud tegijad nagu KASK, Artur Lääts ja Nikolajev. Lisaks veel Anna Hanna, Cassy, Praslesh, Midland, Scuba ja Tšiili-päritolu Saksamaa elektroonilise muusika au ja uhkus: Ricardo Villalobos. 

Aastast 2015 Rootsis endises lubjakivikarjääris asuvas Dalhalla amfiteatris toimunud festival otsustas oma haaret laiendada ning toimub 2017. aastal lausa kuues erinevas paigas maailmas: Rummu karjääris, Nynashämni mahajäetud tsemenditehases, The Castle of Good Hope’i nime kandvas kindluses Kaplinnas ning kolmes teises kohas, mis on veel avaldamisel.

Festivali ellukutsuja Mattias Hedlund sõnab: „Me tahame mõelda laialt, ent siiski arenenud elektroonilise muusika žanri piirides, kust valime hetke olulisemaid nimesid, tõelisi legende ja uusi tegijad. Samal ajal tahame me keskenduda kohalikele artistidele, mis tähendab Into the Valley jaoks paljusid artiste ka Ida-Euroopast,” vahendab Müürileht. 

Põhjamaade hinnatuim elektroonilise muusika üritus toimub esimest korda Eestis, Rummu karjääris juba loetud tundide pärast ning ettevalmistustest on valminud ka teaser-video, mis paljastab seda, kuidas äratatakse ellu kivine vangla territoorium, jättes puutumata ja rõhutades koha loodusepoolt kujunenud ilu ja võlu. 

Lisainfo festivali, asukoha, esinejate ja piletite kohta: musicgoesfurther.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles