Noored naised langesid ränga happerünnaku ohvriks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Happerünnaku ohver
Happerünnaku ohver Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Oma 21.sünnipäeva tähistav noor naine sattus üheskoos oma nõoga Londonis toimunud happerünnaku ohvriks. Ühe ohvri nägu on tundmatuseni muutunud ja teine on viidud kunstlikku koomasse ulatuslike siirdamisoperatsioonide tõttu. 

Õpilane Resham Khan oli pärast ühiselt tähistatud sünnipäeva istumas koos oma nõoga Jameel Muhktariga autos, kui tundmatu autost möödunud mees läbi avatud akna hapet naiste poole viskas. Noored naised püüdsid sündmuspaigalt minema kihutada, kuid roolis olnud nõbu kaotas auto üle kontrolli ja nad põrutasid sellega aeda sisse. 

Valu käes piinlevad naised palusid möödujatelt vett ning abi. Kiirabi saabus alles 45 minutit pärast toimunud rünnakut.

Khani üks silm on happerünnaku tagajärjel kahjustunud ja nägu ulatuslikke põletushaavu täis. Teine noor naine, Jameel, on ulatuslike põletushaavade ning naha siirdamisoperatsioonide tõttu viidud kunstlikku koomasse. 

Haiglavoodis viibib ohver Resham ütles ajalehele Mirror: «Olen õnnistatud, et mul on alles jäsemed ning mõistus, kuid ma armastasin oma nägu ning keha.» Lisades, et ta ei tea, kas ta elu saab kunagi veel endine olema. 

Tundmatu ründaja on seniajani tabamata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles