Harry Kõrvits kolis saarele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa elanik Harry Kõrvits kavatseb igal juhul minna festivalile. Seda enam, et nende pere peetav Kure kohvik asub festivali tulipunktis.
Saaremaa elanik Harry Kõrvits kavatseb igal juhul minna festivalile. Seda enam, et nende pere peetav Kure kohvik asub festivali tulipunktis. Foto: Raul Vinni / Saarte Hääl

Armastatud näitleja Harry Kõrvits (64) on abikaasa Margitiga (50) Tallinna eluga hüvasti jätnud ning end oma Kuressaare kohvikumajja Kurg elama seadnud. 

"Tallinna sagimine hakkas närvidele käima," põhjendab Harry. "Ja muidugi turistiderohkus oli viimasel ajal juba liig, mis liig. Kuid siinne rabamine erineb Tallinna omast totaalselt, maal töö lausa lendab käes, vahet pole, kas lööd trummi või kingale uued tallad," leiab Harry, kes siiani mängib Rock Hotelis trumme, vahendab Kroonika kodu-eri. 

Maakodu, kuhu Kõrvitsad end sisse seadsid, ei ole neile põlvest-põlve pärandatud, vaid täiesti uus koht, mille nad ise soetasid. 

Artikkel on refereeritud ajakirjast Kroonika kodu-eri!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles