Eesti Iluduskuninganna ja Missis Estonia võistlustel selgitati välja kauneimad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Iluduskuninganna 2017 võitjaks krooniti Julia Alexandra Krohn. Teiseks printsessiks ehk Miss Globe Estonia 2017 tiitli võitis Anžela Kotelevski. Eesti Missis Estonia 2017 tiitli võitis Viktoria Borgmann ning teiseks printsessiks  Missis World Estonia 2017 krooniti Triinu Akimseu.

Tänavused finalistid olid välja valitud mitmete teiste iludusvõistluste parimate hulgast.

Esimene ehk tutvustav voor oli suvekleitides ja selle võitjateks osutusid Miss Suvi tiitli pälvinud Viktoria Skljarova ja Missis Šarm tiitli saanud Triinu Akimseu. Spordivoorus demonstreeriti Bellissima imeilusaid ja mugavaid spordirõivaid ning füüsilise ideaalse vormi eest võidu said Miss Bellissima tiitli pälvinud tantsija Julia Alexandra Krohn ja Missis Bellissima tiitli saanud professionaalne fitnessi harrastaja Silje Soidik. Bellissima kaunites bikiinides selgitati välja kõige täiuslikuma figuuriga võistleja ja selleks osutus professionaalne kergejõustiklane ning tantsija Kristiine Krause, kellele omistati Miss Bikini tiitel.

Talendivooru käigus selgus Miss Graatsia Anna Polistsuk, kes esitas hingestava tantsunumbri ja Missis Graatsia tiitliomanik Viktoria Borgmann, kes hoogsas tantsus koos partneriga hämmastas kõiki oma liikumisoskusega. Selle talendivooru võitis aga imekauni lauluhäälega Miss Talent Arina Bobtšinskaja. Õhtukleidi voor selgitas välja Miss Modelli tiitlikandja, kelleks osutus Anžela Kotelevski. Miss Foto tiitli võitsid Annika Paas ja Missis Elery Artus. 

Eilses finaalis jäigi žüriil välja selgitada ainult peamised võitjad. Lisandus etendusse veel Lilleballi raames valminud Tatjana Tridvornova imekaunis autorikollektsioon lilledest tehtud bikiinidega. Huvitava ja dünaamilise etenduse lavastas Eghert-Sören Nõmm. 

Eesti Iluduskuninganna võistluse võitjateks osutusid:

Miss Globe Estonia 2017 tiitli sai ANŽELA KOTELEVSKI:

Sellel aastal on Anžela juba võitnud ühe iluduskonkursi ja talle omistati Miss Kevade auväärne tiitel. Oma iseloomult on Anžela alati valmis kasvuks ja muutuseks, ta on maailmaparandaja, kes elab läbi oma südame. Tal on kõrgeim tulevikuvisioon, kuid ei ole alati valmis seda teistega jagama.

Eesti Iluduskuninganna 2017 võitja on JULIA ALEXANDRA KROHN:

Ta on sündinud ja lapsepõlve veetnud Lõuna-Aafrika Vabariigis, sest sealt on pärit tema isa. Julia võitis seal isegi kolmanda koha riiklikul klaverimängijate konkursil ning tänaseni on klaver lahutamatu osa tema elust. Eestisse kolisid nad perega ema juurte juurde tagasi kui Julia läks 8. klassi, rääkimata siis veel sõnagi eesti keelt. Tänaseks ei ole võimalik eristada mingitki aktsenti tema puhta eestikeelse jutu juures. Viktoria suu kirg on ka tantsimine, mida harrastanud lausa 17 aastat. Koos TTÜ Tantsutüdrukutega on ta saavutanud korduvalt nii Eesti meistri tiitli kui ka Balti meistri tiitli. 
Alexandra on tundlik ja romantiline. Mõjub teistele tervendavalt ja lootustandvalt.

Eesti Missis Estonia võitjateks osutusid:

Missis World Estonia 2017 tiitel läks sarmikale kaunitarile TRIINU AKIMSEULE:

Ta on osalenud mitmel iludusvõistlusel ka varasematel aastatel ja tuntust kogunud tõsieluseriaalist «Unistuste printsess». Tänaseks on temast saanud tõeline maailmakodanik, kes ametlikult elab oma Hawaiilt pärit abikaasaga veel Washingtonis, aga varsti asub elama abikaasa töö tõttu Pentagonis paariks aastaks Jaapanisse. Abielus on nad olnud juba viis aastat ja nagu Triinu ütles, siis see liit on sõlmitud alatiseks. Hawaii traditsioonide kohaselt seal lahutusi ei ole. Triinu on koos oma abikaasaga väga õnnelik. Triinu suureks hobiks on fotograafia ja jumestuskunst. Tihtipeale on ta ka nõutud modell moeetendustel. Temas on peidus parandamisvõime ja suur inimarmastus, mis on ühendatud kaastundliku loomusega. Tal on suur soov teisi õpetada ja jagada oma ideesid. Tõerääkijana on ta vahel ka teistele just see karmi tõe väljaütleja. 

Eesti Missis Estonia 2017 tiitli võitis VIKTORIA BORGMANN:

Ta on olnud näitleja, tantsija ja modell terve teadliku elu. Pidas edukat tantsuagentuuri Vikymodels, kus oli ise treener. Tantsinud on palju ka välismaal oma show-programmidega. Praeguseks on tema südame aga vallutanud täielikult ladina rütmid ning selles tantsukategoorias osaleb tihti erinevatel rahvusvahelistel võistlustel. Iseloomult on ta alati särav, rõõmsameelne, väga kohusetundlik, aktiivne ja abivalmis. Viktoria on juba 20 aastat abielus ja tal on imevahva väike poeg.

Nii missi kui ka missise võistluse võitjaid ootavad juba varsti ees mitmed maailmas toimuvad prestiižikad iludusvõistlused. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles