Positivus Festival avaldas järjekordsed artistid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti päritolu laulja ja muusikaprodutsent Mark Ronson.
Briti päritolu laulja ja muusikaprodutsent Mark Ronson. Foto: Reuters

Viiendal Positivus Festivalil astuvad lisaks Mark Ronson'ile ja Röyksopp'ile üles ka Pulled Apart By Horses, Frankie & The Heartstrings, Yoav ja Dry The River. Nad ühinevad eelnevalt avalikustatud artistidega – James, Editors, Beach House, Hurts, OK Go, Chapel Club, Tunng, Fanfarlo, The Kissaway Trail, IIRIS, Ewert & the Two Dragons jt.

Ilusas väikelinnas Salacgrivas toimuv Baltikumi suurim kunsti- ja muusikafestival on suutnud säilitada oma ainulaadse šarmi ning jätkab erinevate žanride esindajate publikuni toomist.

Pikad suveõhtud ja päikeselised päevad sobivad ideaalselt kokku festivali asukohaga – mererand
ja männimets garanteerivad mõnusa põhjamaise õhkkonna. Kes väsib muusikast ja muust meelelahutusest, saab liivaluidetele pikali visata, teha väikese uinaku võrkkiiges või supelda Balti meres.

Positivus Festivali programm on väga mitmekülgne, esinejad astuvad üles kahel pealaval, Red Bull Muusikaakadeemia ja «I Love You» lavadel. Esimest korda festivali ajaloos paneb Positivusel oma lava püsti ka Tallinn Music Week, kus esinevad artistid Baltikumist. Lisaks võib festivalialalt leida veel teatri ja kirjanduse lava, Body & Soul ala, rannalava, kinotelgi ja hulgaliselt kunsti ja vintage-lette.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles