Laia haardega naine! Beebilõusta endine pruut kütab kirgi suhtemerel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli krahvinna / Ingrid Mänd
Kopli krahvinna / Ingrid Mänd Foto: Instagram

Skandaalne räppar Beebilõust, kodanikunimega Andrus Elbing on alates veebruari algusest vanglatrellide taga. Gängsteri endine pruut Kopli krahvinna ehk Ingrid Mänd kütab aga segaseid laineid suhetemerel.

Ingrid Mänd
Ingrid Mänd Foto: Instagram

Eelmise aasta suvel suure tüliga skandaalsest räpparist Beebilõustast lahku läinud Kopli krahvinna ehk Ingrid Mänd leidis end aasta alguses uue jalgpallurist kallima, Kevin Arike seltsis ning jagas oma 4000-le Instagrami fännile ka rõõmsat beebiuudist! Nüüd, 6 kuud hiljem on neiu aga juba uues suhtes: sotsiaalmeedias on Ingrid enda värskeks väljavalituks märkinud Põhja-Tallinna ridadesse kuuluva räpparpoisi Kenneth Rüütli, kelle värsiridade saatel neiu nüüd nurrub.

Kenneth Rüütli / facebook
Kenneth Rüütli / facebook Foto: Facebook

Beebilõusta kriminaalsest aasta algusest järgnevalt: 5.veebruaril kell 12.30 sai häirekeskus teate Tallinnas Tööstuse tänaval toimuvast röövist, mille käigus ähvardati poemüüjat noaga ja üritati kassast raha varastada. Röövliks osutus Saaremaa päritolu Andrus Elbing, tuntud ka artistinime Beebilõust järgi. 35-aastane Elbing sai politseilt korralduse nuga maha visata ja poest väljuda, misjärel mees vahistati ning tal tuvastati keskmine alkoholijoove.

Kohus mõistis Elbingu relvastatud poeröövis süüdi ja määras talle kolme aasta pikkuse vangistuse. Sellest tuleb tal reaalselt vanglas veeta kuus kuud ja ülejäänud karistusaeg kanda tingimisi kolmeaastase katseajaga, mille vältel ei tohi ta tarvitada uimasteid ja alkoholi, peab osalema sotsiaalprogrammis ja on kriminaalhooldaja järelevalve all. 

Vaid paar kuud on jäänud skandaalse räppari vabanemiseks vanglatrellide vahelt. Ei tea, kas Kopli krahvinna ja Beebilõust leiavad end taas ja Ingridi vahepealsed suhteseiklused on olnud lihtsalt «lohutuseks»?
 

Beebilõust ja Ingrid Mänd
Beebilõust ja Ingrid Mänd Foto: Ekraanitõmmis Instagramist / Ingrid Mänd
Beebilõust ja Ingrid Mänd
Beebilõust ja Ingrid Mänd Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Köne vanglast. Täisversioon facebooki lehel! Sönad - ARVAD, ET LIHTNE ON ELADA VÄRDJANA? HINGE DEFEKTIGA? MASKI ALL NÄLJANA INIMENE KARJUB VÄLJA TA, SEST VALU ON PÄRIS A MAAILM ON REPLIKAAT. YO TŠEKI MA, SÜNDISIN SIIA ÜHEGI SÜDAME PLEKITA. KAHEPERSELINE MÄNGUMAAILM DEFEKTI MO’S TEKITAS, NÜÜD MO’S DIALEKTIKA, EI KAS MA ORI KU PLATONGI, SEST SEE VÜRGU KAPRONNIIT, MIND KU’ GLADIAATORIT PRESSIB KA. PEKSELDES KÄRBITUD TIIBU LEHVITAN, EES INKUPAATORI PLEKSIKLAAS. ARVAD, ET LIHTNE ON OLLA VÄRDJAS? 100 KORDA DELFIEXPRESSI REHVI ALL. NAD TAHAVAD SEAL KUNSTI? EI, SIIN EKSID SA. NAD TAHAVAD KUNSTNIKU VERD MEKKIDA, NAD TAHAVAD MIND RETSINA. OK. JAH, ANDRUS ELBING MA. MÕRVASIN NELJANDAL VEEBRUARIL BEEBILÕUSTA, RESPEKTITA. JA KES MIND HINGEPÕRGULIST ISEENDAGA NÜÜD LEPITAKS, AH?! YO VAADA, MO SÜDA ON LAAVA. TILK-TILK HAAVAL SIIN LEKIB TA. MO’S TULIHINGEEFEKTIGA JA MAAILMA VIIMANE ARMASTUS, MO DRAAMA JA HAAVADE ANTISEPTIK TA. ARVAD, ET LIHTNE ON OLLA SEE VÄRDJAS? KES 100% VÄLJA TEENIND SIIN IGA MINUTI JA SEKI KA. MA EI TEA KAS SEE SIIN MO PÕRGUTE EPITSENTRIKS ON. KUID MA TEAN, ET SEE SIIN ON MO TAEVA JA MAA EKLEKTIKA JA SEE JÄINE VEEBRUAR MO BREXIT ON. BEEBILÕUSTA MA TAPSIN. A MÕTLE MIS OLEKS SAANUD SIIS, KUI MÕLEMAD OLEKS LASKNUD KOORMAST SEAL LAHTI. FUCK, NÜÜD MA SIIN, KUI DECEPTICON MAAPÕUES OOTAMAS ON STARTI! LETS GÕU!

A post shared by Beebilõust (@andruselbing) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles