Endine Playboy modell Triinu Hoolma on fööniksina tõusnud tuhast: 10 fakti, mida temast teada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Endine Playboy modell ja reality-staar Triinu Hoolma on naasnud Eestisse ning avaliku luubi alla, võites Eesti Missis World 2017 tiitli. Varasematel aastatel on Triinu ajakirjandusele ja meediale avaldanud mitmeid värvikaid intervjuusid pakkunud ning selleks, et neidu teile paremini meelde tuletada, jagame sinuga temast kümmet teadaolevat fakti. 

1. Triinu on teinud ilu ja edu nimel kõik – tal on juuksepikendused, kunstrinnad ja -küüned. 

2. Triinu töötas pool aastat Lõuna-Hiina mere rannikul asuvas tuhanderuutmeetrises klubis Playboy Club Sands Macao.

3. 2009. aastal võttis Triinu osa reality-sarjast «Unistuste printsess». 

4. Ta oli ainus osaleja, kes ei öelnud Roberto de Silvestri kohta meedias midagi negatiivset. 

5. Triinu on pürginud ka «Reporteri» ilmatüdrukuks. 

6. Hoolma poseeris Eesti «Playboy» kaanel. 

7. Triinu tunnistas, et ei läinud «Unistuste printsessi» saatesse meest otsima, vaid soovis lihtsalt reisida Monacosse. Tal oli saate võtete ajal toonane poiss-sõber kodus teda ootamas. 

8. Naist on seostatud aja jooksul ajakirjanduses mitmete erinevate meestega, kuid tänaseks on ta mitu aastat suhtes olnud Lance Akimseuga, kes on Hawaii päritolu. Paaril on sotsiaalmeedia täis ühiseid fotosid ning mingi aeg meedias isegi spekuleeriti, et nad on abiellunud. 

9. Triinu on kunagi Kroonikale rääkinud, et välismaa mehed pole üldse tema rida. «Mind välismaa mehed absoluutselt ei tõmba, kuigi olin kunagi täiesti kindel, et abiellun neegriga. Õde ütles selle peale, et siis sa ei ole enam minu õde, kui sa musta mehega abiellud,» rääkis näitsik Kroonikale aastal 2009.

10. Triinu on naasnud Eestisse ning ta võitis Tiina Jantsoni korraldatud missivõistluse Missis World 2017. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles