Koomik Kaarel Nõmmiku humoorikas pildikogu ja eestlaste jaani-eri välimääraja: eestlasest Ida-Euroopat välja ei võta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Stand-up koomik Kaarel Nõmmik postitas pühade ajal sotsiaalmeediasse fotokogumi, mis peegeldab endast jaanipäeva näitel eestlaste välimaarajat ning paljastas, milline üks õige eestlane tema silmis ikka on. 

Kaarel Nõmmiku postituses seisab kirjas: "Eesti nimetati eelmisel aastal lõpuks ometi põhjamaaks – ei ole me midagi enam mingid suvalised ida-eurooplased. Eesti bränd ütleb samuti, et nordic this and nordic that, rohkem ikka Skandinaavia kui ida. Vaadates aga selle aasta jaanipäeva fotogaleriisid, tunneb (endine) idaeurooplane minus aga uhkust ja peab tõdema, et kõik pole veel kadunud. You can take Estonians out of Eastern Europe but you can’t take Eastern Europe out of Estonians (Sa võid eestlase võtta välja Ida-Euroopast, aga sa ei võta Ida-Euroopat välja eestlasest -toim.), nah!

PS! Need jaanipäevafotod on palju ausamad kui mis tahes lennujaama ja messide roll-uppidel ilutsevad “läpakaga soos wifis, puidust kikilips ümber kaela” pseudonunnundus. See on päris. Ja nunnu ka. NamaEST!"

Kas oled Kaarliga nõus äkki sai Eesti endale just nende piltide nõul uue märgi? Igatahes, EAS võiks koostööle härra Nõmmikuga mõelda küll...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles