Catherine, Kate, hertsoginna? Kuidas kutsub Briti kuninglik perekond prints Williami kaasat?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti leedide kübarad. Pildil Cambridge'i hertsoginna Catherine
Briti leedide kübarad. Pildil Cambridge'i hertsoginna Catherine Foto: Matthew Childs/REUTERS/Scanpix

Heal lapsel mitu nime!

Peale abiellumist prints Williamiga 2011. aastal, sai Catherine Elizabeth Middleton ametlikult tuntuks kui Catherine, Cambridge’i hertsoginna. Sünnipärane nimi on naisel Catherine Elizabeth, kuid lapsepõlves hüüti teda lihtsalt Catherine'iks.

Catherine, Cambridge'i hertsoginna ja prints William lastega.
Catherine, Cambridge'i hertsoginna ja prints William lastega. Foto: Anwar Hussein/EMPICS Entertainment

Hüüdnime Kate, nii nagu meedia ning rahvas teda kutsuda armastab, sai naine alles ülikoolis. Hertsoginna abikaasa kutsub teda aga Catherine'iks ja nii ka kogu ülejäänud kuninglik perekond ühe erandiga. Perekonna «must lammas» Harry, armastab vennanaist aga hoopis Cath'iks kutsuda.

Ise tunnistas Catherine BBC Radio 1'le antud intervjuus, et reageerib tänaseks juba väga mitmele nimele. 

Briti kuningliku pere liikmed prints William, ta naine Catherine ja vend Harry osalevad Somme`i lahingu 100. aastapäeva mälestustseremooniatel. / Scanpix
Briti kuningliku pere liikmed prints William, ta naine Catherine ja vend Harry osalevad Somme`i lahingu 100. aastapäeva mälestustseremooniatel. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles