Michelle Obama avaldas oma sportliku välimuse saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Obama
Michelle Obama Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide endine esileedi Michelle Obama avaldas saladuse, kuidas ta end nii Valges Majas elades kui tänasel päeval vormis hoiab.

«Valges Majas elades korraldasin seal nädalavahetuseti tihti endale ning oma lähimatele sõbrannadele bootcamp'e. See ei olnud oluline, et meie kõigi sportlik vorm oli erinev. Need nädalavahetused olid midagi enamat kui lihtsalt sport. Nad tuletasid meile meelde, et kui tahame teiste eest hoolitseda, peame alustama iseendast,» kirjutab sportlik Michelle.

«Vaatamata sellele, et ma enam Valges Majas ei ela, otsustasin selle traditsiooniga jätkata ja jagan teiega neid fotosid. Minu sõbrannad on olnud mu jaoks olemas kõiksugu erinevatel eluetappidel viimaste aastate jooksul ja me oleme andnud endast parima, et koos tervislikult elada! Kas bootcamp või jalutuskäik naabruskonnas, ma loodan, et sina ja su crew leiate aja sel suvel, et koos tervislikud,» edastab naine sõnumi oma jälgijatele.

When I was at the White House, I often hosted bootcamp weekends for my close girlfriends. It didn’t matter that we were all at varying fitness levels. Our bootcamp weekends were a reminder that if we want to keep taking care of others, we need to take care of ourselves first. And even though I’m no longer at the White House, I've continued this tradition and wanted to share some photos. My girlfriends have been there for me through all kinds of life transitions over the years – including a pretty big one recently! – and we’ve done our best to stay healthy together. Whether it’s a bootcamp or a walk around the neighborhood, I hope you and your crew can find some time this summer to be healthy together.

Ein Beitrag geteilt von Michelle Obama (@michelleobama) am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles