Tomi Rahula tsiklile põrutas otsa Rauno Pehka naine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Pehka
Rauno Pehka Foto: Liis Treimann
Pühapäeval, 12. oktoobril, sattus tuntud pianist ja rokkansambli The Sun liige Tomi Rahula raskesse liiklusõnnetusse. Muusikule tehti samal päeval kaks rasket lõikust. Rahula mootorratast Suzuki GSRi rammis kunagise tuntud korvpalluri Rauno Pehka naine Maie Kuusik.

Põhja Politseiprefektuuri pressiesindaja Pärtel-Peeter Pere kommenteeris Elu24.ee’le, et õnnetus toimus pühapäeval, 12. oktoobril kella 12.38 ajal Roosikrantsi tänava ja Pärnu maantee nurgal.

«Vasakpööret sooritanud sõiduauto Toyota Corolla, mida juhtis 36-aastane Maie, ei lasknud läbi vastassuunast otse liikunud mootorratast Suzuki GSRi, mida juhtis 31-aastane Tomi Rahula. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada mootorrattur,» selgitas Pere vahetult pärast õnnetusjuhtumit. 

Pärast uudise ilmumist Elu24s hakkas toimetusse saabuma vihjeid, et liiklusõnnetuse põhjustajaks on tõenäoliselt tuntud spordikommentaatori ja korvpalli meistriliiga juhi kaasa Maie Kuusik.

Maie, kes peab Roosikrantsi tänavas lillepoodi, on seni keeldunud õnnetuse kohta ühtki kommentaari andmast. Samuti ei soovi juhtumit kommenteerida Rauno Pehka. Ilmselt on mõlemad juhtunust veel tõsises šokis, arvab Pehka hea kolleeg.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles