Naisel paluti basseinist lahkuda, kuna ta võinuks oma trikooga noori poisse erutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Naisel paluti basseinist lahkuda, kuna ta keha on liiga kurvikas ja seetõttu võib tema ujumistrikoos keha teismelisi poisse erutada. 20-aastane Tori Jenkins, kes oli supelnud enda korteri juurde kuuluvas avalikus basseinis, tegi endast pilti ja palus oma kihlatul jahmatav lugu sotsiaalmeediasse riputada, tõestamaks kui «ebasünnis» see kostüüm on.

Naine oli basseinis veetnud vaid kolm minutit, kui maja korravalvur tuli teatama, et tema string-trikoo on ebasobiv peredele suunatud keskkonnas. Hurjutav ametnik kutsus naise enda kabinetti ja palus naisel peeglisse vaadata, et too näeks ise, milles probleem on. Konsultant ütles, et Jenkins on kurvikam kui teised naisolevused, kes basseinis aega veedavad, mistõttu peab just tema kandma trikood, mis kataks ära kogu tagumiku. Jenkins tundis end survestatult, kui pidi tunnistama, et tema pepu on tõesti suuremat sorti, mistõttu tema trikoo võibki tunduda stringidena, kui ta kõnnib. Naissoost ametnik riidles Jenkinsiga veel, et kuna tal pole lapsi, siis ilmselt ta ei saagi olukorra tõsidusest aru, nimelt on ujumiskompleksis palju teismelisi poisse, keda ei ole tarvis erutuma panna!

Jenkins maksab lisaks 1000-dollarilisele rendile igakuiselt lisaks veel 300, et olla õigustatud basseinis käima. Naise kihlatu kirjutas enda postituses, et ta polnud kunagi kogenud seksuaalset ahistamist ega enda naist nii suure piinlikkustundega, et ta ei suuda isegi enda parimale sõbrale otsa vaadata: «Ma pole näinud Torit kunagi niimoodi nutmas, nagu ta seda täna tegi ja kõike seda võhikute pärat, kes arvavad, et võivad tema keha suuruse üle patrullida.»

Naine on saanud rohkelt positiivset tagasisidet. «Ma olen imestunud toetuse üle, mida mulle on jagatud,» teatas naine oma Facebooki lehel, kui tema postitust oli jagatud ligi 18 000 korda, «aitäh teile, te ei tea, kui palju see mulle tähendab! Pärast vahejuhtumit olen end tundnud väga ebakindlalt, ent teie kommentaarid on andnud mulle jõudu olla sirge seljaga!» Siiski sai postitus nii rohkelt koledaid märkusi, et naine otsustas postitusest maha võtta pildi, mis näitab teda eestvaates. «Võtsin pildi maha pärast nii paljusid vihakõnest ja seksuaalsest ahistamisest nõretavaid kommentaare,» kirjutas Jenkins veel, «postituse mõte oli levitada positiivsust. Ühelgi mehel ega naisel ei ole õigust panna mind omaenda kehas halvasti tundma! Kui keegi käitub teiega ebaõiglaselt, siis seiske enda eest, hoidke selg sirge ja keskenduge positiivsusele enda elus. Ärge laske kellelgi lasta panna end tundma väärituna!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles