Mati Alaver: enamus valikuid tuleb teha sita ja väga sita vahel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Alaver.
Mati Alaver. Foto: Liis Treimann

 

Täna andsid Eesti Suusaliidu esindajad avalikkusele selgitava pressikonverentsi Andrus Veerpalu karjääri lõpetamise põhjuste kohta. Pöördumises tunnistati, et Veerpalu dopinguproovid olid positiivsed. Suusakoondise peatreener Mati Alaver ütles, et valik tuli teha halva ja väga halva vahel.

«Valik tuli teha halva ja väga halva vahel, »ütles Eesti meeste suusakoondise peatreener Mati Alaver tänasel pressikonverentsil.

«Üle kolmekümne aasta tagasi lugesin ma ajakirja Teater. Muusika. Kino, kus Kalju Komissarov oli haiglas näitleja ja lavastaja Kaarel Irdi juures. Komissarov rääkis talle sellest, kuidas ta teeb elus valikuid hea ja väga hea vahel. Siis ütles Kaarel Ird: «Kulla Kalju, sa saad siis meheks, kui sa saad aru, et elus enamus valikuid tuleb teha sita või väga sita vahel.»»

«Ma väga vabandan kõikide daamide ees oma sõnakasutuse pärast,» ütles Alaver ning lisas: «Aga me olime sellises olukorras.»

Kahekordse olümpiavõitja Andrus Veerpalu organismist tuvastati 14. veebruaril  WADA poolt lubatud normist kõrgem kasvuhormooni tase, mis sai B proovi näol mitteametliku kinnituse 5. ja 6. aprillil Saksamaal Kölni laboris. 

Veerpalu eitab keelatud ainete kasutamist ja esitab oma selgitused FISi vastavale kolleegiumile, teatas Eesti Suusaliit oma pressiteates.
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles