Getter Jaani Tartus!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani Tartus!
Getter Jaani Tartus! Foto: Club Tallinn

Sel reedel astub Tartus lavale Eesti imekaunis Eurovisiooni täht Getter Jaani!

Kes on viimase aastakümne kõige kaunim Eesti staar? Keda vaadates läheb iga kaasmaalase nunnumeeter kümne peale? Muidugi meie superstaari saatest fööniksina tõusnud staar Getter. Club Tallinna töötajaskond ei ole prooviesinemisi vaadates suutnud otsustada kas Getteri hääl varjutab tema ilu või ilu tema hääle kaunidust ning professionaalsust.  See väga mitmekülgne ilu esindab meid käesoleval aastal Eurovisioonil!

Ligi kümme aastat oleme oodanud võimalust mil eestlaste laul saaks taas konkureerida Euroopa tippudega. Lõpuks on see võimalus käes! Ei ole kihlveokontorit, kes ei usuks Eesti edusse, pakutakse ka päris esimest kohta. Kas Eesti oleks valmis järgmine aasta taas võõrustama Eurovisiooni lauluvõistlust? Sel reedel esineb Tartus Club Tallinnas Getter Jaani. Kõik tartlased on oodatud vaatama ja hindama meie šanssi võitmaks Eurovisiooni lauluvõistlus.

Sini-must-valge peol on oma absoluutsete hittidega puldis Eesti muusikalise kullafondi peaspetsialist DJ Vaido Pannel (Sky Plus), B-saalis sel korral parimad R’n’B rütmid ning DJ Foxer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles