Genova lennujaam kergendas terrorismivastaseid meetmeid: nüüd on lubatud lennukis pestokastmed!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boeingu uus lennuk
Boeingu uus lennuk Foto: Kuvatõmmis

Genova Cristoforo Colombo lennujaam otsustas õgvendada terrorismivastaseid meetmeid, mis keelavad lennukisse võtta kaasa suuremaid vedelikekoguseid kui 100 milliliitrit. Nimelt tohivad reisijad nüüd endaga ühes võtta kuni pooleliitriseid pestokastmepurke!

Määre, mis koosneb seedermänniseemnetest, basiilikust, küüslaugust ja juustust, on piirkonna kuulsaim toit. Lennujaama pressiesindaja sõnul tulid nad säärasele mõttele, kuna varasemalt on nad aastate lõikes pidanud tohututes kogustes väikeseid pestopurgikesi konfiskeerima. Siiski ei saa suuremat kogust puhta muidu kaasa võtta.

Nimelt tuleb teha vähemalt 50-sendine annetus heategevusorganisatsioonile Flying Angels Onlus, mis toetab raskelt haigeid naisi ja lapsi, et transportida neid suurematesse haiglatesse, kus ravivõimalused on paremad. Lisaks kontrollitakse kastmepurk ka röntgenikiirgusega üle ning tops saab peale ka kleepsu, mis mahuületamist lubab. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles