Prantsuse fitness-modell suri vahukooreballoonist saadud vigastuse tõttu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

33-aastane Rebecca Burger suri vahukooredispenserist, mille balloon plahvatas, lendas seejärel talle vastu rinda ning tekitas naisele seetõttu infarkti.

Perekond teatas naise surmast läbi Instagrami ja Facebooki, lisades pildi ka kurja tekitanud balloonist ning kirjutas juurde: «See on pilt kooresifoonist, mis plahvatas ja paiskus vastu Rebecca rindkeret, põhjustades tema surma. Ärge kasutage selliseid agregaate enda kodus!»  Naine suri enda kodus Ida-Prantsusmaal, ta tegi koostööd Women''s Health ajakirjaga ning tal oli Instagramis üle 170 miljoni jälgija.

Väidetavalt on prantsuse tarbijad juba mitmeid aastaid sellistest õnnetustest teatanud. Näiteks käis üks kannatanu ka raadios enda õnnetusest rääkimas ning väidetavalt ütlesid arstid talle, et kui balloon oleks lennanud vastu südant, olnuks surm silmapilkne!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles