TV3 pühib suu puhtaks saate osaleja ja produtsendi vahel tekkinud arusaamatusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrist parem
Naabrist parem Foto: TV3

Täna tuli päevavalgele info, nagu TV3 eetris oleva tõsielusaate «Naabrist parem» eelmise hooaja teisele kohale jäänud osaleja Tanel Aruoja ja saate produtsendi Jaanus Saare vahel on tekkinud arusaamatused. Tanel väidab Menu.ERR´ile antud intervjuus, et Jaanus Saar ei ole kinni pidanud lubadustest, mis puudutab rahalisi kokkuleppeid. Võtsime ühendust TV3 esindajaga, et täpsustada tekkinud olukorda:

«Kõigi TV3 saadete osalejatega sõlmitakse kirjalik leping. «Naabrist parem» saateformaat näeb ette, et võitjaid on ainult üks ning on mõistetav, et kaotajad võivad olla pettunud. TV3 on täitnud omalt poolt kõik lubadused ning pole seotud Jaanus Saare ja Tanel Aruoja omavaheliste kokkulepetega. Selleks oleme sõlminud eelpool mainitud lepingu. Ainult võitja saab kogu sisustuse ja sissemaksu summa, kaotajatel tuleb korteri ostusoovi korral saateväliselt iseseisvalt kokkulepped sõlmida.» oli TV3 kontakti vastus.

Televaatajate hääletuse tulemusel teisele kohale jõudnud Tanel Aruoja väidab, et tõeline põnevus hakkas pihta alles pärast saadet, kui saate produtsent Jaanus Saar keeldus maksmast lubatud summasid ning meelitas osalistelt produktsiooni jaoks raha välja.

«Irooniline on kogu asja juures see, et saate alguses rääkis tema, et prooviks omavahel sõbrad olla ja pärast saadet, kui tänaval näeme, siis ütleks ikka tere üksteisele. Ta ütles üht, aga tegi nii, et niipidi ei läheks,» rääkis korteris number kaks võistelnud Aruoja.

Tanel Aruoja kinnitas, et Saar lubas maksta vahe kinni, mistõttu saatis ta produtsendile ka arve, kuid mingit reaktsiooni ei tulnud kuude kaupa.

Eelmisel aastal teisele kohale jäänud Tanel Aruoja kommenteerib: «Minu eesmärk ei ole kuidagi raha teenida või nõuda. See pole absoluutselt seotud saate mittevõitmisega, kuna me tõsimeeli ei ole selles pettunud ega kibestunud, vaid tegu on põhimõttelise küsimusega, et nii ikka ei ole ilus asju ajada ja et ka laiem üldsus teaks, millise inimesega on tegu. Juhul, kui neil tuleb Jaanus Saarega kunagi kokku puutuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles