Strippar-Marco ravib kevadmasendust Riias

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui meel mõru ja elu kibe, võtab meie tuntud staarstrippar Marco Tasane jalad selga ja teeb ühe kiire šopingutreti Baltimaade moemetropoli Riiga.

«Riias käisin viimati sügisel. Nüüd käisin aga seal koos oma breikaritest sõpradega, et pisut leevendada pealetükkivat kevadväsimust pisukese šoppamisega,» pajatab Strippar-Marco.

Mida soovitad Riiat külastavatele moegurmaanidele?

Riias soovitan minna kauplusesse PODIUM. Seal on kaupa külluses. Hinnad küll soolased, aga kaup see-eest aus.

Mida endale sealt hankisid?

Ega ma midagi eriti ei ostnudki... Ühe T-särgi  60 latti ja ühed trussikud, väga sexid 19 latti. Särgi sain veel poole hinnaga, enne oli 120 latti, veab vahest.

Tegelikult tahtsin Tartust lihtsalt ära. Olin kurb, sest samal nädalavahetusel peeti minu suure lemmiknäitleja Gurtšenko matuseid. Seda näidati ka telekas, aga ma ei suutnud vaadata. Meenutan teda pigem elavana.

Mida muud põnevat Riias tegid? Käisid ehk mõnes kuumas klubis?

Jah, sai käidud küll. Peokohaks oli väga noobel klubi Push. Kahjuks oid ühel mu tuttaval sporditossud jalas ja teda ei lastudki klubisse sisse. Kujutage ette! Ja tal olid veel jalas väga trendid tossud...

Õnneks jõudsime enne läbi käia ühest väga kuumast baarist, kus peeti Riia moepäevade aftekat.  Seal oli hea house muusika ja stiilsed trendipeded koos. 

Mõni trendikas söögikoht Riias, kuhu soovitad minna?

Mina einestasin seekord  Radisson Blu hotellis. Seal olid nii tohutult head söögid, et  pärast isegi kahetsesin, et heade roogade peale nii palju raha kulutasin.          

Aga Riiga minge kindlasti kõik, kes kevadväsimusest kurnatud! Super tuulutamise koht!

                                       

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles