«Naabrist parem» osaleja: tahan, et laiem üldsus teaks, mis toimub saadete telgitagustes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Aruoja
Tanel Aruoja Foto: Õhtuleht / Arno Saar

Täna tuli avalikuks info, et TV3 eetris olnud tõsielusaate «Naabrist parem» kaadritagused ei ole sugugi puhtad. Selgub, et saate produtsent Jaanus Saare südametunnistusel on mitu täitmata lubadust, mille tõttu on meest isegi kohtuga ähvardatud. Menu.ERRile andis intervjuu eelmise aasta «Naabrist parem» teisele kohale jäänud Tanel Aruoja. 

Televaatajate hääletuse tulemusel teisele kohale jõudnud Tanel Aruoja väidab, et tõeline põnevus hakkas pihta alles pärast saadet, kui saate produtsent Jaanus Saar keeldus maksmast lubatud summasid ning meelitas osalistelt produktsiooni jaoks raha välja.

«Irooniline on kogu asja juures see, et saate alguses rääkis tema, et prooviks omavahel sõbrad olla ja pärast saadet, kui tänaval näeme, siis ütleks ikka tere üksteisele. Ta ütles üht, aga tegi nii, et niipidi ei läheks,» rääkis korteris number kaks võistelnud Aruoja.

Tanel Aruoja kinnitas, et Saar lubas maksta vahe kinni, mistõttu saatis ta produtsendile ka arve, kuid mingit reaktsiooni ei tulnud kuude kaupa.

Eelmisel aastal teisele kohale jäänud Tanel Aruoja kommenteerib: «Minu eesmärk ei ole kuidagi raha teenida või nõuda. See pole absoluutselt seotud saate mittevõitmisega, kuna me tõsimeeli ei ole selles pettunud ega kibestunud, vaid tegu on põhimõttelise küsimusega, et nii ikka ei ole ilus asju ajada ja et ka laiem üldsus teaks, millise inimesega on tegu. Juhul, kui neil tuleb Jaanus Saarega kunagi kokku puutuda.»

TV3 avalike suhete juht Kadi Poll teemat kommenteerida praegu ei osanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles