Eesti ooperilaulja pihtimus: eliitkool võib «murda» noore inimese!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram / Elina Netšajeva

Kuus aastat tagasi lõpetas ooperilaulja Elina Netšajeva (25)Tallinnas asuva eliitkooli ning jagab enda õppetunde ja kogemust värskes Kroonikas

«Aja möödudes meenutan keskkooli positiivsete tunnetega ja olen hea hariduse eest tänulik, kuid pärast kooli lõpetamist kummitasid mind mitu aastat unenäod, millest ärkasin pisarais ja hüsteeriliselt». Eliitkoolid ei ole kindlasti kõigile mõeldud ja lapsevanem peab arvestama, et last sellisesse kooli pannes võib see röövida väärtusliku lapsepõlve. Kui Elina kunagi emaks saab, lähtub naine koolivalikul eelkõige lapsest endast, sest kui tegemist on vähe aeglasema natuuriga, tähendaks eliitkoolis õppimine automaatselt lapsepõlve lõppu, räägib ooperilaulja ajakirjale Kroonika.

Elina Netšajeva on eestlastele teada saatest «Klassikatähed 2014» ja Eesti Laul 2017 poolfinaalist, mida ta juhtis koos Marko Reikopiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles