Kristina Viirpalul täitus elu suurim unistus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Viirpalu kollektsiooni esitlus Londonis
Kristina Viirpalu kollektsiooni esitlus Londonis Foto: Indrek Galetin/ Marc Wainwright

Eesti moelooja Kristina Viirpalu täitis oma kauaaegse unistuse. Eduka rõivadisaineri eksklusiivne looming jõudis New Yorki!

Krsitina Viirpalu moelooming on jõudnud New Yorgi mainekasse West Broadwayl asuvasse disaineripoodi Flying Solo, vahendab Kroonika. Tegu on kauplusega, kus oma väljapanekutega on esindatud kuulsad disainerid üle maailma. Kristina Viirpalu tegi ajalugu aasta alguses. Eesti esimese disainerina esitleti tema moeloomingut New Yorgi ja Pariisi moenädalatel.

Hetkel peetakse Kristina Viirpalut üheks vähestest, kes Eestis tõelist haute couture´i ehk kõrgmoodi toodab. See tähendab, et tema tööd sisaldavad erakordselt suures mahus käsitööd. Kristina Viirpalu brändi KV Couture üheks firmamärgiks on kujunenud käsitsi kootud Haapsalu pitsi kasutamine, tänu millele maksab üks tema loodud õhtu- või pruutkleit umbes 4000 eurot. Disaineri enda sõnul peaks kleidi hinnad olema oluliselt kõrgemad. «Kümme kuni viisteist tuhat oleks täiesti loogiline hind sellise käsitöö mahu eest, seda enam, et antud hetkel teeme me neid unikaaleksemplaridena.» on Kristina öelnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles