Vaata pilte: Eesti fotograaf pildistab modelle vee all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veealuste modellide koolitaja Egert Kamenik; Pildistamine toimus Pärnu Terviseparadiisis nelja meetri sügavuses vees
Veealuste modellide koolitaja Egert Kamenik; Pildistamine toimus Pärnu Terviseparadiisis nelja meetri sügavuses vees Foto: Egert Kamenik

Täna näeb Kanal 2 saates «Eesti kõige-kõige» fotograaf Egert Kameniku, kes on professionaalne veealuste modellide koolitaja Eestis.

«Kõige raskem ongi vee all iseenda psüühikaga hakkama saada – vee all tuleb nii mitmele asjale mõelda. Stuudios on hoopis teine pildistada - seal naeratad, on aega poosi valida. Vee all on aga kaaluta olek, toetuspunkt puudub ja tuleb silmi lahti hoida,» kirjeldab Egert Kamenik.

Hetkel ongi tema tõenäoliselt ainuke professionaalne veealuste modellide koolitaja Eestis. «Kuival pinnal räägime kõik enne läbi, arutame ohutusküsimusi. Kindlasti ei tohiks ise professionaali järelvalveta ja päris üksinda püüda rekordeid purustada – see võib kurvalt lõppeda,» hoiatab Kamenik arutu hulljulguse eest. «Kui pingutus on suur, tuleb ka puhata.»

Pildistamine toimus Pärnu Terviseparadiisis nelja meetri sügavuses vees, kus modellid pidid olema pea neli tundi. Esimese Eesti veealuse meesmodellina esineb ka saatejuht Eero Reinu.

«Eesti kõige-kõige» on Kanal 2 eetris täna kell 20.00!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles