Loe ja innustu! Urmas Sõõrumaa pöörasemad mõttepärlid läbi aegade!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sõõrumaa
Urmas Sõõrumaa Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Suurärimees ja Eesti Olümpiakomitee juht Urmas Sõõrumaa teenis raha juba kooli ajal, ostes soomlaste toodud nätsupaki rublaga ning müües selle viieka eest edasi. Tuntuks sai ta siis, kui tema turvafirma ESS üheks Eesti suuremaks kasvas. Eesti jõukaimate meeste sekka astus ta siis, kui ESSi maha müüs. Urmas Sõõrumaa on aga nüüd hingeasjaks võtnud poliitmaastiku ning kandideerib sügisel kohalike omavalitsuste valimisel Tallinna linnas. 
Ärihai ja ettevõtja on aastaid elanud idamaise filosoofia järgi. Sõõrumaa vaimne maailm seostub taoistlike tõdedega, mida mees on avatult ja avameelselt jaganud ka meedias. Toome teieni ärimehe kõige säravamad mõttepärlid:

  • Lisaks toidule, joogile ja hingamisele on eluenergia üheks tugevamaks allikaks seksuaalenergia.
  • Kahekümneaastaselt pauguta palju tahad, kolmekümneselt tee seda kaks korda nädalas, neljakümneselt korra nädalas ja viiekümnesena kord kuus, sest seksuaalenergiat ei tohi raisata.
  • Seda, mis sul emapiimaga kaasa on antud, pead ise elus realiseerima, ainult koolipingis istumisest pole keegi meistriks saanud.
  • loomalik seks — karata kuhugi ja kohe ära lõpetada ning siis unise peaga ringi käia — see on labane ja energiat raiskav tegevus.
  • See, et meesterahvas teeb endale hommikul fallosemassaaži, pole mingi häbiasi, see äratab üles ja laeb ta hea energiaga.
  • Gaasidel on omadus tõusta üles ehk pähe, kus nad aktiveerivad ajutööd, mis on tihtipeale halva une põhjuseks.
  • Inimese kehast tulev hääl näitab organismi tervislikku seisukorda: kui mõni mees räägib peene häälega, siis see viitab probleemidele tema alumistes organites.
  • Paljudel ettevõtjatel on olnud kuritegeliku maailmaga ebameeldivaid kokkupuuteid. Aga tihti andsid nad ise ka selleks põhjust. Kurikaeladest katusepakkujad on mõnes mõttes ka ühiskonna sanitarid. Eelkõige lähevad nad sinna, kus tegeletaksegi igasugu susserduste ja riigimaksudest kõrvalehiilimisega.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles