Keda kadestab Tanja Mihhailova-Saar?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova
Tanja Mihhailova Foto: Erlend Štaub

Tanja Mihhailova-Saar, kes tähistas mõni päev tagasi 34. sünnipäeva, räägib värskes ajakirjas Eesti Naine lapsepõlve idüllist Kohtla-Järvel, kus neiu üles kasvas.

Tanja Mihhailova-Saar on sündinud Venemaal Kaliningradis. See oli olnud juhus, kuna sõjaväes töötanud isa komandeeriti Kaliningradi tööle. Kui Tanja oli kahekuune, kolis pere Eestisse Ida-Virumaale. Neiu lapsepõlv möödus Kohtla-Järve paneelmajade vahel. Tanja hakkas laulma varases eas ja osales erinevatel lauluvõistlustel ja festivalidel Eestis, Ukrainas ja Venemaal. Praegu on Tanja astunud üles solistina ning osalenud muusikalides, telesaadetes ja muudes projektides. Suurim nendest oli 2014. aastal Eurovisiooni lauluvõistlus, kus Tanja esitas Timo Vendti loodud laulu «Amazing».

Tanja Mihailova-Saar soovis astuda muusikakooli, kuid teda ei võetud vastu. Seetõttu alustas ta õpinguid hoopis Viljandi Kultuuriakadeemias ja lõpetas seal tantsu eriala.

Ajakirjale Eesti Naine antud intervjuus räägib Tanja, et tema õpib laulud selgeks kuulmise järgi, kuna nooti ei tunne. Lauljanna tunnistab, et kõige rohkem kadestab ta enda nooremat õde, kes õppis muusikakoolis klaverit: «Õde õppis muusikakoolis klaverit. Kuidas ma teda kadestan, et ta oskab mängida!» räägib Tanja.

Tanja Mihhailova-Saar abiellus pikaaegse muusikust elukaaslase Mikk Saarega eelmise aasta sügisel Itaalias, romantilises Toscana maakonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles