«Vampiiripäevikud» Kanal 11 ekraanil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vampiiripäevikud
Vampiiripäevikud Foto: Kanal 11

Täna, 7. aprillil, alustab Kanal 11 eetris ülipopulaarne ja menukas noorteseriaal «Vampiiripäevikud». Sari on eetris neljapäeviti kell 22:00.

«Vampiiripäevikud» (orginaalpealkirjaga «The Vampire Diaries») on maailmas üks viimase aja populaarsemaid noorteseriaale. 2010. aasta Teen Choice Awards gaalal kogunes sarja saagiks koguni 7 auhinda ja People’s Choice Awards gaalal tunnustati seriaali parima uue draamaseriaali kategoorias.

Elena on kooli tähtõpilane: ilus, populaarne ja tark. Uue kooliaasta alguses hakkab Elenale silma kooli saabunud uus ja saladuslik poiss, Stefan Salvatore, kes on sajandeid vana vampiir. Stefan püüab kõigest väest elada rahulikku elu koos teiste inimestega, kuid tema vend Damon on tõeline kurjuse kehastus ja ei proovigi inimeste eluga kohaneda. Nüüd on kaks vampiirist venda, üks hea ja teine paha, sõjas Elena hinge pärast.

Peaosades Nina Dobrev, Paul Wesley (tuttav seriaalist «24») ja Ian Somerhalder (tuttav seriaalist «Lost»).

«Vampiiripäevikud» on eetris neljapäeviti kell 22:00.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles