Suur finaal täna! Kes võidab saate «Naabrist parem» viienda hooaja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

On aeg minna suve suurimasse telelahingussse - «Naabrist parem» viies hooaeg lõpeb täna suursuguse otsesaatega! Uhiuute korterite nimel võistlevad 4 perekonda, kelle sarnaseid pole selle saate ajaloos veel nähtud. Kuid keda peavad naabrid ise oma suurimateks konkurentideks ja kas ka närv on sees enne suurt otsesaadet?

Oma unistuste kodu tuli valmis teha vaid 10 nädalaga. Tänases otsesaates rahva poolt parimateks naabriteks valitud paar võidab oma kodu hinnast alla krõbeda sissemaksu summa - 16 000 eurot! Korterisse jääb ka kogu saate jooksul soetatud sisustus. Nii küündib auhind mitmekümne tuhande euroni.  Pingutada tuleb finaalsaates rohkem kui eales varem, sest finaalsaates saab naabritele osaks uudis, mida keegi poleks osanud oodata.

Millised tunded valdavad teid finaali eel? Kas närv on sees?

Ida Isabel ja Rein-Erik: «Meid ei valda närvilisus. Nii palju tööd on, et ei ole veel jõudnud närvi minna. Aga siiralt hea meel on, et oleme nii kaugele jõudnud.» 

Egle ja Rasmus: «Finaali eel oleme väga elevil ja põnevil - samas rõõmsad ja kurvad, sest Kasekodu on juba nagu päris meie kodu. Harjumatu on, et enam ei pea peale tööd korterisse kiirustama. Ei oleks uskunud, et suutsime seda kõike ise teha, super tunne :) Närvikõdi on sees suur.»

Perekond Meikarid: «Oleme viimaste päevadega saanud teada, et meil on poolehoidjaid tegelikult oluliselt rohkem, kui me ise seda teadsime. Seega me väga, väga loodame, et meie poolehoidjad ei jää lihtsalt vaatama, et mis saates saab, vaid kindlasti hääletaksid, kuna rosetid meid ju ei päästa, meie saatus oleneb täielikult ja ainult eesti rahvast ja hääletajate aktiivsusest. Oleme suures ootusärevuses ja lootuses näha inimesi imet tegemas.»

Jana, Siim-Sten ja Mia Isabela: «Finaali eel on väga suur ootusärevus ja hirm samaaegselt. Oleme nii palju vaeva näinud, et ehitada oma pisikesele Miale unistuste kodu. Ta on seal juba ära harjunud ja tunneb ennast turvaliselt. Südamest oleks kahju kui sellest ei saaks päriselt tema kodu. Eriti muretseme me nende halbade üllatuste pärast, mis finaalsaate kirjelduses välja on toodud.»

Keda peate enda suurimaks konkurendiks?

Ida Isabel ja Rein-Erik: «Hoiame väga pöialt, et kui ei peaks meie võitma, võidab korter 4. Miks? Põhjus võib olla nende meeletus fännihulgas, armsas olekus, hunnikus kuldsetes rosettides või selles, et nende areng on kõige suurem olnud. Nad on vaeva näinud, nad on siirad ja väga armsad inimesed.»

Egle ja Rasmus: «Suured konkurendid oleme me kõik üksteisele. Aga ilmselt favoriit on korter 4, Jana ja Siim-Sten oma armsa Mia Isabelaga.»

Perekond Meikarid: «Ilmselt korter 4, neil on kuulsad sugulased ja nad on olnud üsna populaarsed juba algusest peale - neil oli üle tuhande fänni juba enne, kui saade oli üldse eetris olnud ja inimestel üldse mingitki aimu, et mis neil plaanis seal korteris teha, ilusad, noored ja asjalikud. Seega jah, ilmselt on suurimaks konkurendiks korter 4.» 

Jana, Siim-Sten ja Mia Isabela: «Me ei oskaks välja tuua enda suurimat konkurenti. Kui jälgida sotsiaalmeediat ja seniseid küsitlusi, siis on neil kôigil võrdselt toetajaid. Igaühel neist on seetôttu vôimalus jôudaka superfinaali.»

Miks peaks vaatajad teie poolt hääletama?

Ida Isabel ja Rein-Erik: «Sest oleme andnud endast parima ja teinud täiesti ise täiesti endaliku kodu. Ja me oleme tõesti kõik algusest lõpuni ise teinud.» 

Egle ja Rasmus: «Kõik meie suured ja väikesed fännid võiksid hääletada meie poolt kui ka nemad on arvamusel, et me oleme seda võitu (või siis superfinaali kohta) väärt, sest ise oleme selles vägagi veendunud - teisiti ei saaks. Meil oli plaanis teha mõnus ja hubane kodu, mis ka meie arvates õnnestus. Ning kindlasti andsid Rasmuse naljad saatele palju juurde.»

Perekond Meikarid: «Meie pere on ühtehoidev ja loodustsäästva eluhoiakuga. Me ei mõtle vaid enda heaolule, vaid globaalsemalt. Me tunneme, et esindame taaskasutust ja naturaalseid materjale eelistavaid inimesi ja mõtteviisi. Saate võit aitaks meil kindlasti selles vallas rohkem ära teha, et inimesed taastaksid, parandaksid ja re-disainiksid juba olemas olevaid esemeid, mitte ei toodaks juurde. Pealegi on ka meie lapsed asjalikud ja töökad, ning olnud eeskujuks ilmselt paljudele noortele. Oma kodu, kuhu me kogu perega ära mahuksime, aitaks meil kindlasti kergemini sellist mõtteviisi edendada.»

Jana, Siim-Sten ja Mia Isabela: «Me usume, et selle saate jooksul on kõige tublim osaleja olnud Mia Isabela. Ta on 1/3 oma elust veetnud selle saatetralli sees, olnud meile abiks nii värvimisel kuipõrandapanekul ja hoidnud terve aja oma rõõmsameelsusega meie motivatsiooni kõrgel. Ta ei jonninud ega pahandanud meiega selle aja jooksul kordagi ja sai ilusti hakkama sellega, et emmel ja issil ei ole tema jaoks nii palju aega. Miks ei peaks selline tubli pisike tüdruk endale päris oma kodu ja tuba väärima? Me usume, et Mia on väärt seda, et turvatundega üles kasvada. Ja nagu ka rosetid näitavad, siis oleme meie selle saavutamise nimel kogu hingest pingutanud ja andnud endast rohkem kui ise uskusime, et üldse võimelised oleme.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles