Uskumatu lugu! Mart Haber tähistas enda sünnipäeva Woody Alleni seltsis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Haber
Mart Haber Foto: Maksim Toome

Ärimees, endine modell ja seltskonnastaar Mart Haber tähistas hiljuti enda 40. sünnipäeva New Yorgi ühes kuumimas hotellis koos parimate sõprade ja Woody Alleni seltsis.

Mart Haber on  sisustuskaupade ettevõtte SHISHI üks loojatest. Glamuuri ja glämmi nautiv Haber tähistas enda 40. sünnipäeva New Yorgis, kuhu oli kokku tulnud Mardi lähedasemad sõbrad. Nende hulgas elukaaslane Taivo Piller, meigikunstnik Reet Härmat, seltskonnastaar Charlene Rennit ja moelooja Riina Põldroos. 
Seltskond oli õhtusööki nautimas luksuslikus «The Carlye A Rosewood Hotel» jazziklubis, kus võlus muusikat ei keegi muu kui Hollywoodi üks hinnatum filmirežissöör Woodi Allen isiklikult! 

Woody Allen on teada kui kirglik jazzmuusika austaja. Oma filme armastab ta just selle muusikažanriga ilmestada. On ka teada, et legendaarne filmimees on professionaalne klarnetimängija: juba aastaid esineb Woody Allen igal esmaspäeval enda jazzbändiga  «New Orleans Jazz Band» luksusliku hotelli «The Carlye A Rosewood Hotel» jazziklubis. 
Seekord sai sellest erakordsest elamusest osa ka Mart Haber oma seltskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles