Enneaegsena sündinud Beyoncé beebid endiselt haiglas! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce ja Jay Z
Beyonce ja Jay Z Foto: Instagram/ Beyonce

Beyoncé ja Jay Z'i kaksikud sündisid enneaegsena. Lapsevanemad ei ole haiglast lahkunud sellest ajast, kui nad sinna kaheksa päeva tagasi saabusid. 

Arstide sõnul on vajadus haiglas püsida «väikese probleemi» tõttu. DailyMaili teatel on põhjuseks vastsündinu kollasus, mis on sage probleem esineb kuni veerandil ajalistest ja pooltel enneaegselt sündinud lastel. 

Kollane nahk on vastsündinud laste puhul väga sage nähtus, eriti just kaksikute puhul. Põhjuseid on mitmeid, neist kõige sagedasem nn. füsioloogiline kollasus. See tekib alates teisest elupäevast ja peaks taanduma 2. elunädala lõpuks. Vastsündinu vere punaliblede hulk on sündides suurem kui üsavälises elus vajalik. Peale sündi hakkavad punalibled kiiresti lagunema ja verre tekib sapipigment bilirubiin, mille vastsündinu maks peab ümber töötlema. Lapse maks saab seetõttu suure koormuse. 

Esimesed spekulatsioonid, et Beyoncé on kaksikud sünnitanud, hakkasid levima möödunud nädala lõpus. Nimelt sündisid poiss ja tüdruk väidetavalt juba eelmise nädala alguses. Paparatsod pildistasid sinise ja roosa õhupalli viimist Los Angelese haiglasse. Tegemist on paari teise ja kolmanda lapsega.

Värsked lapsevanemad pole jaganud veel ühtki kommentaari. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles