Palju õnne! Ines Karu-Salo on beebiootel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines Karu-Salo
Ines Karu-Salo Foto: Kalev Lilleorg

Kasiinoärimehe Armin Karu tütar, Ines Karu-Salo ja tema abikaasa Martin Salo perre on oodata esimest last, vahendab Õhtuleht.

Ines ja IT-äris tegutsev Martin tunnevad teineteist lapsepõlvest. Noored kihlusid romantilisel Bahama saarel ning abiellusid 2011. aastal taasiseseisvumispäeval. Paar oli enne seda koos olnud 8 aastat. Abielu pühitseti pühasse liitu Viljandi Jaani kirikus. Muinasjutuline pulmapidu peeti Taagepera lossis.

Aasta alguses pihtis kaunis Ines oma tervisemuresid ajakirja Kroonika kaante vahel. Ärinaine meenutas, et teda on kimbutanud mitmed tõsised tervisemured ja seetõttu jälgib ta nüüd tervise nimel isegi seda, millisest kangast rõivaid kannab! 

Ettevõtja ja kõhutantsijana tuntud Ines Karu-Salo oli veidi üle nelja aasta tagasi sunnitud oma elu suuresti ümber korraldama, sest seisis silmitsi ületöötamisest tekkinud stressi ja üha halveneva tervisega. Muu hulgas taandus Ines Mothercare`i poeketi Baltikumi toonud Emahool OÜ juhi kohalt, jätkates kasiinoärimehest isale Armin Karule ning ema Kaia ja vend Erik Karule kuuluva firma nõukogu liikmena.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles