Miley Cyrus rikkus oma väljaütlemistega noorema venna modellikarjääri D&G moemajas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: Twitter/Scanpix

Miley Cyrus väljendas hiljutises Instagrami postituses pahameelt Dolce & Gabbana poliitiliste vaadete suhtes. Nimelt osales lauljanna noorem vend Braison D&G moesõul ning Miley postitas sellest pildi, kuhu kirjutas, et on venna üle niivõrd uhke ning toonitas veel, et moemaja poliitikaga ta ei nõustu. See aga mõjutab ilmselt 23-aastase Braisoni modellikarjääri.

 Brändi kaasasutaja Stefano Gabbana teatas Miley kommentaari peale, et enam iialgi ei tööta ta koos lauljatari vennaga. Mees kirjutas selle kommentaari Instagrami postituses, ent on nüüd pildi kustutanud. Gabbana teatas, et rumala kommentaari pärast ei tööta ta poisiga enam kunagi: «Me oleme itaallased ja meid ei huvita poliitika, veel vähem Ameerikas toimuv. Meie teeme kleite ja kui sa arvad, et Instagrami postitus on poliitilise tähendusega, oled sa lihtsalt võhik. Me ei vaja sinu postitusi ega kommentaare, seega järgmine kord lihtsalt ignoreeri meid!!» Miley pildi alla lisas mees ühe kaaluka sõna: «Võhik!!!»

Ilmselt pidas noor lauljanna silmas seda, et Itaalia moemaja riietab USA esileedi Melania Trumpi, mistõttu on brändi juba varemgi materdatud. Seepeale paiskas D&G müüki 250 dollarit maksva T-särgi kirjaga «#Boycott Dolce & Gabbana». Lisaks kahjustasid moemaja kuvandit end avalikult homoseksuaalidena esitlevad brändi loojad Stefano Gabbana ja Domenico Dolce, kui nad teatasid, et mõistavad samasooliste lapsevanematega peresid hukka ning ka kehaväline viljastamine ei ole õige asi: «Me oleme homoseksuaalidele laste adopteerimisõiguse vastu. Ainus perekond on traditsiooniline. Ei mingeid keemilisi järeltulijaid ja üüritud emakaid. Elul on naturaalne kulg ja seda ei tohiks muuta.

Moekunstnik on praeguseks postituse kustutanud.
Moekunstnik on praeguseks postituse kustutanud. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Congrats @braisonccyrus on walking in your 1st runway show.... It's never been my little brothers dream to be a model as HE is one of the most talented musicians my ears have ever been given the gift of hearing.... BUT it is a Cyrus family trait to try everything once (within reason HA) and to embrace opportunities that encourage you to step out of your comfort zone! We believe in trying something new everyday! I love you Prince Suga Bear and seriously congratulations on your experience! I am so proud of you always.... From Nashville to Italy! ❤️❤️❤️ PS D&G, I STRONGLY disagree with your politics.... but I do support your company's effort to celebrate young artists & give them the platform to shine their light for all to see!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles