Kanal 2 toob ekraanile maailma kõige hämmastavamad trikid ja artistid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Talentide planeet»
«Talentide planeet» Foto: Kanal 2

​„Ameerika talent“ on vaid üks paljudest talendisaadetest, kokku on maailma edukaimat teleshowd tehtud ligi 70 riigis! Täna Kanal 2-s alustav „Talentide planeet“ on kokku kogunud need kõige erilisemad etteasted ja artistid maailma erinevatest talendisaadetest. 

Guinnessi rekordite raamatusse jõudnud „Got Talent“ teleformaat on aastate jooksul paelunud enam kui 500 miljonit televaatajat maailma erinevates otstes - Ameerikale ja Inglismaale lisaks on talendivõistlus ekraanile jõudnud näiteks Brasiilias, Islandil, Koreas, Venemaal jm. Hea lauluhääle või oskuslike tantsuliigutuste kõrval on neis saadetes ette võetud ka omajagu pöörast, sest sageli on just ootamatu lähenemine see, mis talendisaates edu toob.

Täna startiv „Talentide planeet“ näitabki, milleks kõigeks on inimesed võimelised. Televaatajad näevad kohati hullumeelseid trikke, mis kõditavad närve ja panevad hinge kinni hoidma. Samuti on maailma erinevatest saadetest välja nopitud artistid, kes paistavad silma hoopis naljakate ja kohati suisa jaburate etteastetega. „Talentide planeet“ on saade, kus koerad teevad saltosid, inimesed riskivad eluga läbi klaasseinte sõites või on valmis auhinna nimel sidruni ja wasabiga oma silmamunasid hõõruma.

„Talentide planeet“ stardib Kanal 2 ekraanil täna kell 22:00, kohe pärast politseisaadet „Krimi“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles