David ja Victoria Beckhami vanimast pojast on saanud tunnustatud fotograaf!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brooklyn ja David Beckham
Brooklyn ja David Beckham Foto: Instagram

​18-aastane Brooklyn Beckham andis välja enda esimese fotoraamatu, kus näitab pilte enda ja terve kuulsa perekonna tegemistest. Kuigi alguses võivad fotod tunduda kui harilikud perepildid, võlusid need kirjastajaid ning noormees andis välja enda esimese fotoraamatu.

Ühel fotol seisab nooruk 16-korruselise pilvelõhkuja katuse serval, mistõttu sai ta vanematelt isegi pragada: «Ärge seda kodus järele proovige, mu vanemad olid nii pahased, kui nad seda pilti nägid. Nii rumal, aga pilt on lahe.»

Piltidele on püütud terve kuueliikmeline perekond. Noormees sai äsja stipendiumi prestiižsesse Manhattani kunstiülikooli ning tal on Instagramis, kuhu ta tihtipeale enda tehtud pilte riputab, üle 10 miljoni jälgija. Raamatus on 300 pilti ning seda esitletakse peagi ühes näitusega Londonis, misjärel rändavad pildid Los Angelesse.

Arvustuste kohaselt annab raamat haruldase võimaluse näha maailma läbi kuulsate vanemate laste silmade, dokumenteerides nende reise ümber maailma ning näidates tuntud perekonna igapäevaelu. Intervjuus The Telegraphile tunnistab poiss, et kõige keerulisem osa raamatu juures oli saada enda superstaaridest vanemate nõusolek: «Neid oli raske nõusse saada, see võttis marukaua aega. Tavaliselt teen ma neist pilte salaja. Kui mu ema näeb mind pilti tegemas, siis ta hakkab poseerima, aga mulle ei meeldi sellised võltsid pildid. » Siiski kinnitab poiss, et kõik tema fotod on tehtud naturaalse valgusega.

Happy birthday xx love you so much ❤ @davidbeckham

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

To the sky

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

AMAZING. Congrats mum. You deserve it ❤

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles