Nunnu video: elevandipaar päästis pojakese uppumissurmast!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elevandibeebi vette kukkumas
Elevandibeebi vette kukkumas Foto: Kuvatõmmis videost

Kaks elevanti näitasid tõelist tiimitööoskust, kui päästsid erakordselt kiiresti ja efektiivselt elevandipoja, kes oli vette kukkunud. Noor londiste seisis basseini veerel Seouli loomaaias, kui ta parajasti libastus ja vette kukkus.

Uppumisohtu sattunud elevandibeebi kõrval seisnud täiskasvanud isend sattus paanikasse, kui nägi, kuidas noor londiste elu eest võitles, et enda lonti ja suud vee peal hoida.

Õnneks saabus peagi abi teise täiskasvanud elevandi näol. Too oli valju plärtsu kuulnud ning tormas basseini juurde. Elevandipaar suhtles justnagu telepaatiliselt ja otsustasid, et parim viis päästeoperatsiooniks on ise basseini minna. Teineteise vahel toimetasid vetelpäästjatest elevandid pojukese kuivale maale. Tagataustal võib nähe veel kolmandat looma, kes on eraldi aedikus, kus ta kõnnib ärevalt edasi-tagasi, olles ilmselgelt juhtunust ärevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles