Malelaua-maniakk: iga tapmine oli minu jaoks nagu orgasm

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malelaud
Malelaud Foto: Panther Media/Scanpix

Verejanuline venelasest sarimõrvar Aleksander Pišuškin jõudis tappa 49 inimest, kuigi ta eesmärk oli tappa 64 inimest, mis vastaks malelaua igale ruudule.

43-aastane tapja, kelle Vene meedia ristis Malelaua- maniakiks, sõnas kohtus, et iga tapmine tekitas talle mõnutunde, mis sarnanes orgasmi saamisega, edastab The Sun.

Venemaa kohus mõistis mõrvarile eluaegse vangistuse, mida ta kannab Siberis, Venemaa kõige põhjapoolsemas Polarnaja Sova vanglas.

Pišuškini ohvriteks olid eelkõige asotsiaalsete elukommetega ja liigselt alkoholi tarbinud mehed, kellega ta sõbrunes Moskvas Bitsevski pargis, kuid oli ka korralikke, heal järjel naisi ning isegi lapsi. 

Mõrvar kasutas taparelvana haamrit, millega ta lõi ohvritele pähe, osa ohvritest lükkas ta kanalisatsioonikaevudesse.

Venelane tunnistas, et ta eesmärgiks oli tappa iga malelaua ruudu kohta üks inimene, kuid politsei tabas ta enne, kui ta sai oma eesmärgi täita.

«Asotsiaalide ja joodikutega tutvumine on lihtne. Minu eesmärk ei olnud tappa inimese keha, vaid ka ta isik, selle tõttu tegin välja valitud ohvritega tutvust ja uurisin, kes nad on,» sõnas vanglakaristust kandev mõrvar meedia esindajatele.

Ta lisas, et armastust peetakse surmast tugevamaks, kuid see ei ole nii, surm jääb alati võitjaks.

Pišuškini sõnul vihkab ta nii Venemaad kui president Vladimir Putinit, kes tuleks asendada opositsiooniliidri Aleksei Navalnõiga.

«Ma vihkan kõiki ja kõike, ma vihkan Venemaad, olen oma riigiga opositsioonis. Ma ei tea kuigipalju Navalnõi tegevusest, kuid arvan, et ta on õigel teel ja ma olen nõus teda järgima,» lisas sarimõrvar.

Pišuškini viimane ohver oli 36-aastane Marina Moskaljova, kelle ta tappis 2006. aasta kevadel. Mees kutsus naise kohtingule, mille käigus ta tappis, kuid naine oli jätnud pojale sõnumi, milles oli ära toodud Pišuškini nimi ja telefoninumber ning see aitas politsei 2007. aastal mõrvari jälile ja viis ta tabamiseni. 

Tapja sõnul tegi politsei väga head tööd tema tabamiseks, samas tegi ta ise vigu, mille tõttu vahele jäi.

Pišuškin on hoolimata tapmisest venelannade seas populaarne ja ta saab vanglasse oma austajannadelt sadu kirju.

Mehe kõige suurem austajanna on Njaganist pärit 30-aastane Natalja, kes on valmis temaga abielluma ning ta lasi tätoveerida oma kehale mehe näo.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles