Vikerraadio peatoimetajaks asuv Ingrid Peek: Kosmosesaatega tuleb paus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Peek.
Ingrid Peek. Foto: Eesti Rahvusringhääling

Kosmosesaateid vedanud Ingrid Peek teatab oma Facebooki kontol, et populaarse saate tegemisse tuleb paus. Nimelt alustab noor naine peagi uues ametis Vikerraadio peatoimetaja kohal. 

Ingrid Peek kirjutab oma sotsiaalmeediakanalis: 
«Kallid sõbrad, tänane hea uudis on see, et minu elus algab augustikuust uus põnev peatükk Vikerraadio peatoimetajana, mis on suur au, rõõm ning muidugi huvitav ja eriline väljakutse.  :)

Kallid saate Hallo, Kosmos! kuulajaid, olen teiega kuni augustini, mil algab uus töö ja Kosmosesaatega tuleb paus, aga õnneks on ju seitsme aastase töö tulemusel üle kolmesaja saate, mis jäävad arhiivi üle- ja järelkuulamiseks. Aitäh teile kallid hallokosmonaudid!  <3

Ja kallid Raadio 2 kuulajad, teiega olen alates tänasest veel ka need kaks nädalat, mis juunikuud on jäänud - kell 13-15 Suveraadios. Ja R2-te armastan alati, see tunne ei kao mu südamest kuhugi!  <3

Aitäh!». 

ikerraadio uus peatoimetaja Ingrid Peek alustab tööd 7. augustil. Vikerraadio senise peatoimetaja ja nüüdse ERRi juhatuse liikme Riina Rõõmuse kinnitusel rääkis Ingrid Peegi kasuks tema läbimõeldud visioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles