Ewert and The Two Dragons avaldas teise albumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rasmus Jurkatam / I Love You Records


Sel nädalal jõuab plaadipoodidesse üle Eesti Ewert Sundja, Erki Pärnoja, Kristjan Kallase ja Ivo Etti kollektiivi Ewert and The Two Dragons teine kauamängiv «Good Man Down», mille bänd avaldas koostöös Läti indie-leibeliga I Love You Records.


Lisaks Eestile jõuab album CD-kujul müüki ka Lätis, digitaalselt saab album olema saadaval aga rahvusvaheliselt.

Ewert and The Two Dragons alustas uue materjali kallal tööd juba eelmise aasta suvel, mil võeti linti ka 2 plaadile jõudnud lugu - «You Had Me At Hello» ning jaanuaris avaldatud singel «(In The End) There`s Only Love».

«Oleme hetkel väga positiivselt meelestatud, kuna viimaste nädalate jooksul oleme kuulnud vaid toetavaid sõnu ning kiitvat kriitikat uue albumi suunal. Inimestele läks korda ka meie kontsert Tallinn Music Weeki raames. Loodame, et meie muusika jõuab ka kuulajate südamesse,» selgitas bändi solist Ewert Sundja.

Laval näeb neid esitamas uusi lugusid järgmistel kuupäevadel: 14. aprillil Pärnus Sütevaka gümnaasiumis, 15. aprillil Tallinnas kinos Sõprus ja 16. aprillil Genialistide klubis. Lisaks on tulemas esinemised Riias, Helsinkis, Vilniuses ning 27. mail festivalil Maailmaküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles