Tšeki pilti: Tommy Cash seisab naise MILLE peal?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash live Rock Cafes
Tommy Cash live Rock Cafes Foto: Toni Läänsalu

Šokiräppar Tommy Cash tegutseb taas!

Tommy Cashi vembud ei tule enam kellelegi üllatusena, kuid sellegi poolest suudab ta meid jätkuvalt jahmatada. Mis on ju tegelikult hea ning ühe artisti jaoks elulise tähtsusega!

 

Balance in life #nopussywasharmed #skill : @gerasimov

Ein Beitrag geteilt von TOMMY CASH (@tommycashworld) am

Seekord leiame Tommy Instagrami lehelt foto, millel ta seisab ühe jalaga naisterahva intiimkehaosal. Autš! Loodame, et paindlik naine, kelle peal Tommy julgelt poseerib, ikka terveks jäi, võttes arvesse ka kummalist, kuid igal juhul loomingulist kompositsiooni läbi mille foto loodi.

 

GOSHA RUBCHINSKIY SS18

Ein Beitrag geteilt von TOMMY CASH (@tommycashworld) am

Tundub, et kõik need kannatused on ette võetud siiski üllal eesmärgil ning ehk ilmub juba pea räpparil uut materjali. Jääme igal juhul põnevusega ootama!

Tommyl tuleb ka tihe töösuvi ja nii astub ta üle Euroopa üles mitmetel erinevatel festivalidel. Siit leiad valikuvariandi, kus teda näha võid:

 

OMFG FESTIVALS THIS SUMMER 09.06 Finland, Helsinki Sideways Festival 15.06 Spain, Barcelona Sonar Festival 16.06 Netherlands, Tilburg Best Kept Secret 22.06 Estonia Pühajärve Festival 23.06 England, Glastonbury 24.06 France Marseille Marsatac 30.06 France Marmande Garorock 01.07 Denmark, Roskilde Roskilde 07.07 Slovakia, Trencin Pohoda Festival 08.07 Estonia, Tallinn Õllesummer 14.07 Romania, Transylvania Electric Castle 15.07 Estonia, Ida-Virumaa Mägede Hääl 21.07 Estonia Valgeranna Festival 22.07 Austria, Wiesen Out of the woods Festival 29.07 Lithuania Galapagai Festival 12.08 Estonia Estonian Hip Hop Festival 18.08 Germany, Hamburg MS Dockville 19.08 Netherlands, Biddinghuizen Lowlands 25.08 France Lyon Festival Woodstower 08.09 France Plessé Festival Tribus Dailleurs. Design: @krstnklkv Photo: @gerasimov

Ein Beitrag geteilt von TOMMY CASH (@tommycashworld) am

Soovime Tommyle edu ja loomingulist lennukust! 

*Tommy märgib esimese pildi tagasihoidliku hashtag'iga, et foto loomise käigus keegi viga siiski ei saanud. Halleluuja!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles