Kohutav! Marilyn Kerro raamatuesitlusel viibinud madu hammustas inimest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro jagas Lasnamäe Centrumis autogramme
Marilyn Kerro jagas Lasnamäe Centrumis autogramme Foto: Toni Läänsalu

Täna õhtul suure hulga rahvast kokku meelitanud Marilyn Kerro autogrammitunnil Lasnamäe Centrumis oli meelelahutuslikuks atraktsiooniks kohale toodud kuningboa, kes tõenäoliselt suurest stressist omanikku hammustas!

Pealtnägijate sõnul said kõik soovijad autogrammitunni ajal hiiglasliku maoga end pildile jäädvustada. Iseäranis laste seas oli see võimalus populaarne. Ühel hetkel aga kaasa toodud reptiil hammustas! Sel hetkel viibis ta väidetavalt omaniku kätes. 

Loomakaitse liidu eksootiliste loomade eest kõnelev Keity Särg annab toimunule hävitava hinnangu. «Väga vastutustundetu käitumine omaniku poolt nii mao stressi arvestades, ebasobivaid tingimusi, kui ohutuse aspektist. Kuningboa ei ole ohtlik loom üldiselt, kuid sellistes kätes ja olukordades võivad nad tõesti hammustada või näiteks põgeneda,» ütleb reptiilidele spetsialiseerunud loomakaitsja.

Kuningboad aastaid kodus pidav Kadri Võrel rõhutab, et kuningboal on tugevad intinktid.  «Piisab sellest, et mõnel inimesel on juures roti või kassi lõhn ja see ärritab tundliku lõhnameelega kuningboad nii, et ta lähedalseisjat hammustab,» nendib Kadri. «Ka äkilised liigutused on need, mis võivad kuningboa agressiivseks muuta ning ehmatusest maha pillamine võib reptiilile lausa saatuslikuks saada,» kirjeldab loomasõber võimalikku kurba stsenaariumit.

Ürituse korraldanud Marilyn Kerro ega ka reptiili omaniku kommentaari saada pole õnnestunud. 

Marilyn Kerro jagas Lasnamäe Centrumis autogramme
Marilyn Kerro jagas Lasnamäe Centrumis autogramme Foto: Toni Läänsalu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles