No-Big-Silence toob lavale muusikud tulevikust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amoeba
Amoeba Foto: Amoeba

 

Sellel reedel näeb Tallinnas rokiklubi Tapper laval äsja Eesti muusikamaastikule sisenenud ainulaadset huvitavat saundi tulevikust –No-Big-Silence ühendab käed ansambliga Amoeba.

 

Amoeba on bänd, kelle taga on noored Eesti muusikaprodutsendid ja laulukirjutajad Sethh ja Ta Vie, kelle koostöö toimib sarnaselt ainuraksele amööbile. «Amoeba - elektrooniline, tukslev, unelev... samas soe ja elus; sulam tehnoloogiast ja inimesest. Kõla on metsik ja atmosfääriline, sõnum selge nagu siinuslaine,» üritavad mehe bändi olemuse kahte lausesse pressida.

Muusikaline sünergia, mis viib melomaani seiklema mööda helide maastiku värvikirevat rada, millel kulgemine paneb unustama kõik argipäevase. Hüpnootiline kogemus ja kõva küte!

Kui No-Big-Silence võtab sellel aastal veidi vaiksemalt, siis vastukaaluks viimistleb Amoeba tänavu ilmuvat debüüt LP-albumit. Sethh on olnud kaasategev NBS'i viimase stuudioalbumi «Starstealer» tootmisel ja lisaks on mõlemad mehed, teinud omad versioonid ka antud kogumiku mullu ilmunud remikside plaadile.

 

Klubi uksed avatakse kell 22.00!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles