Jeremy Clarkson: Hammondi õnnetus mõjutab saate tegemist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Hammond tegi 10. juunil avarii
Richard Hammond tegi 10. juunil avarii Foto: SCANPIX

Jeremy Clarkson tunnistas, et kolleeg Richard Hammondi õnnetus mõjutab autosaate «The Grand Tour» tegemist.

47-aastane Hammond tegi Šveitsis uurel kiirusel avarii kahe miljoni naelase elektriautoga, mis hävines täielikult. Hammond pääses mõranenud põlvega, kuid see tähendab, et ta ei või autot juhtida ja Amazon Prime'i saate «The Grand Tour» teise hooaja kohal kõrgub suur küsimärk.

«Paljud teist on küsinud, kas Hammondi murtud põlv mõjutab teise hooaja filmimist, ja lühike vastus on: jah,» sõnas Clarkson.

«Praegu, kui seda kirjutan, istub James May põrgus, mida nimetatakse Gatwicki lennujaamaks, ja ootab odavlendu kohta, kus Hammond oleks pidanud võttel olema. Samal ajal olen mina ärkvel olnud alates varasest koidikust ja ümber kirjutanud kõiki stsenaariume ja ideesid, et neisse klapitada asjaolu, et Hammond ei saa paar järgmist kuud autot juhtida. Samal ajal pikutab tema Šveitsi Alpides haiglavoodis, ilusad medõed täidavad iga tema soovi ja annavad drooge,» pahandas Clarkson.

«Tuleb välja, et ta on järgmisel nädalal tagasi kontoris, mis on hea, sest meil on printeritint otsas, tüdruk, kes kohvi teeb, on puhkusel ja laoruum vajab korrastamist. Ma tunnen, et need on tööd, mida ta suudab ühel jalal teha,» arvas Clarkson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles