Ohoo! Jüri Pootsmannist saab raadiosaatejuht!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: Ain Boltovski

Jüri Pootsmann asub raadios tööle! Juba homme hommikul saab tema häält kuulda raadios MyHits üheskoos Indrek Vaheoja ja Piret Laosega.

MyHits hommikuprogramm alustab juba kell 6.00 hommikul ja Jüri, kel igapäevaselt õhtune graafik, on lubanud aegsasti kohal olla. Pealegi on raadiotöö talle alati meelejärele olnud. «Juba koolilapsena pidi mul raadio tausaks mängima, andis mõnusalt energiat ning tegi tuju heaks,» meenutab Jüri ja lisab, et siiski on raadiosaate juhtimine tema arvates keeruline, kuid kahtlemata lõbus töö. 

Laulja kaaluks kindlasti ka pikemalt raadiosse tööle asumist, kui talle pakkumine tehtaks. «Toredatele pakkumistele ma ära ei ütle,» kinnitab Jüri, kes usub, et tema koht on igal juhul lavalaudadel ning rambivalguses. 

Kas homme saab kuulda vaid Jüri lemmiklaule, kuivõrd ta on puldile nii lähedal, mees ei luba. «Mul ei ole päris oma lemmiklaulu, kuulan muusikat seinast seina, aga head muusikat me homme kindlasti pakume,» lubab värske saatejuht. 

Kaassaatejuhid on Jüri lisandumisest muidugi põnevil. «Värske ning moodne maailmavaade ongi meile tasakaalustavaks jõuks,» ütleb MyHits hommikuprogrammi saatejuht Indrek Vaheoja, kes lubab ühtlasi panna Jüri korralikult proovile. Ka Piret Laos näeb head võimalust lauljana tuntust kogunud Pootsmann leida nüüd uuest põnevast rollist: «Eks vaatame, kuidas ta nüüd ise siis saatejuhina hakkama saab!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles